Egy celebnő terhesen is elegáns

A vasárnap este tartott 86. Oscar-gálának eddig nem minden jól öltözött nőjét mutattuk meg önöknek: az állapotos hírességek kimaradtak az előző merítésből.

Kerry Washington, Olivia Wilde és Elsa Pataky az Oscar díjátadó vörös szőnyegén is végigvonult nagy hassal, Bruce Willis neje, Emma Heming férjével együtt a gála utáni Vanity Fair partin, Kristin Cavallari pedig az Oscar alatt tartott, 22. Elton John AIDS Foundation's Oscar-néző bulin tűnt fel. Alább megnézheti, melyik celebnőnek sikerült állapotosan is jól, előnyösen felöltöznie és melyiküknek kevésbé.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

1. Jó ötlet a testhez álló fekete ruha

Emma Heming, Bruce Willis felesége egy fekete, ejtett vállú, hosszú ruhát választott. Jó döntés volt, hogy testhezállót vett fel, ha hiszik, ha nem, így sokkal slankabb, mintha egy bővebb ruhát viselne – majd legkésőbb akkor elhiszik, ha megnézik Kerry Washingtont. A ruha vonala ugyan kiemeli Heming hasát, de nyújtja is alakját.

2. A csípőnél elvágott ruha viszont nem jó ötlet

Elsa Pataky egész más alkat, mint Heming és hasa is nagyobb, tehát nem csak a zöld, csipkés ruhától tűnik testesebbnek, mint kolléganője. Ennek megfelelően neki nehezebb dolga volt ruhaválasztáskor, mint Willis modellalkat nejének. A Pataky által viselt Elie Saab estélyinek nem a szín a legnagyobb gyengéje, még csak nem is a csillogó díszítés – bár talán jobb lett volna az összhatás kevesebb flitterrel –, hanem a has alatti szabásvonal. Ettől a szerencsétlen vágástól olyan, mintha a színésznő menten előrebukna a nagy hastól, ráadásul mellei is formátlanok a ruha felső részének kialakítása miatt és be lehet látni a hóna alá. Sokkal jobb lett volna, ha mell alatt szűkítik be a ruhát, az empire-fazon kiemeli a kebleket és a hasat is lágyan takarja.

3. A fekete tényleg mindig beválik, főleg, ha kényelmes

Olivia Wilde Valentinótól választott egy fekete, enyhén szűkített ruhát. A nyakban magasan záródó estélyinek az oldalán lévő zsebek kölcsönöztek némi lazaságot, de a legjobb ötlet a ruhában a színésznő terhes hasának vonalát követő hullámos oldalvonal volt. Egy fekete estélyi pedig nem feltétlenül gyászos, Wilde fehér ékszerekkel tette különlegessé és elegánssá a kényelmesnek tűnő ruhát. Egy apró hibát vélünk felfedezni a szettben: a ruha vékony anyagán áttetszik a melltartó és a hasat takaró bugyi vonala.

4. Zsákruhát soha!

Kerry Washington rengeteg vörös szőnyeges megjelenésen van túl nagy hassal és általában jól veszi az akadályokat, de az Oscaron eléggé melléfogott a szürke, fényes anyagú Jason Wu estélyivel. Egyrészt a mellnél megtűzött ruha olyan, mintha egy függönyt rántott volna magára a színésznő, másrészt az anyag csúnyán összegyűrődött még a vörös szőnyeges pózolás előtt, a csípőnél húzódó mély gyűrődések pedig amellett, hogy pacuha összhatást keltettek, optikailag szélesítették Washingtont. A bő, földet söprő zsákruhában Washington sokkal nagyobbnak tűnik, mint amekkora valójában, és szép lábait sem tudja megmutatni. A színésznő fehér gyémántékszerekkel és erős sminkkel igyekezett ellensúlyozni a ruha egyszerűségét: ez jó ötlet volt részéről, ha ilyen egyszerű, egyszínű ruhát viselünk, nyugodtan kísérletezhetünk statement nyakláncokkal is.

5. A mini jöhet

Kristin Cavallarinak egyszerűbb dolga volt, mint a többieknek, mivel ő nem a gálára, csak egy partira volt hivatalos, ahová nyugodtan mehetett koktélruhában. Ha szép a lába, nyugodtan villantsa meg ön is, bármekkora a hasa! Cavallari feltűnő, csipkemintás ruhájában az is jó, hogy követi az alakját, plusz a színésznő nem vitte túlzásba a dolgokat, nagyon visszafogott ékszereket és a ruhához illő, szintén nem túl hivalkodó, aranyszínű sminket viselt.

Oszd meg másokkal is!
Mustra