Nézze meg a legszebb Oscar-ruhákat!

A 86. Oscar-gálán annyi szép ruhát láttunk egy helyen, amennyit rég nem: kirívóan ronda ruhát senki nem választott, így igazán nagy galériát tudtunk készíteni a jól öltözött celebnőkből. Jóslataink nem nagyon jöttek be, annyiban viszont igazunk volt, hogy Jennifer Lawrence ismét a Diortól választ – azt akkor még nem tudtuk, hogy megint el is fog esni. Judi Dench sajnos el sem ment az Oscarra, a nála pár évvel idősebb June Squibb viszont remekül festett a mélyzöld Tadashi Shoji ruhában – és ezt a Toronto Sun megmondta előre.

Szerettük még Angelina Jolie Elie Saab estélyijét, Lupita Nyong'o Prada ruháját, Kate Hudson mindenhol kivágott Atelier Versace szettjét és még rengeteg mást is. Furcsálltuk, hogy Penelope Cruz a gála után lecserélte Giambattista Valli Couture ruháját és H&M-ben jelent meg a Vanity Fair partin, nem lepődnénk meg, ha hamarosan bejelentenének valamiféle együttműködést a színésznő és a márka közt.

Mindenkit megnézhet a galériában, aki különösen szép volt a vasárnap esti Oscaron, ha a fenti képre kattint, a folytatásban pedig kiemeljük kedvenc vörös szőnyeges momentumainkat!

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

1. A Jolie-Pitt páros dögösen néz

2. Lupita Nyong'o boldog a Prada ruhában

3. Kate Hudson ruhája nem csak elölről izgalmas

4. Cate Blanchett flitteres szettje és a szobor

5. Jennifer Hudson nyaklánca

  6. Anne Sweeney ruhája

7. Julia Roberts arca

8. Penelope Cruz H&M ruhája

9. Portia de Rossi kiegészítői

10. Margot Robbie masnija

Oszd meg másokkal is!
Mustra