Már Isabel Marant sem hordja saját tervezésű cipőjét

Mindenki rajong érte, pedig elég ormótlan: íme, a Marant-féle sneaker wedge.
Mindenki rajong érte, pedig elég ormótlan: íme, a Marant-féle sneaker wedge.Isabel Marant /www.isabelmarant.com

Az utóbbi két évben a létező összes fast fashion üzlet és piac lekoppintotta a francia dizájner, Isabel Marant nevéhez fűződő, meglehetősen ormótlan sneaker wedge-t, azaz a magasított talpú tornacipőt. A helyzet mostanra odáig fajult, hogy már maga Marant is kiábrándult saját tervezéséből és nem hajlandó felvenni, annyi rossz minőségű koppincsot látni az utcán.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

“Már nem hordom annyit, mint régen. Elment tőle a kedvem, mert túlságosan sok rossz másolatot látok belőle az utcán. Persze nem azt mondom, hogy az én verzióm a legjobb, de az enyémnek legalább van egy sajátos, eredeti stílusa. Ettől függetlenül még mindig nagy a kereslet rá, elég sokat adok el még mostanában is" – részletezte Marant a védjegyévé vált cipőről a Women's Wear Daily-nek.

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy a tervező kiakad a sneaker wedge-ek béna másolatain, de azért szomorú, hogy már a saját verziójától is elment a kedve. Felmerül a kérdés, hogy ha már maga Marant sem hordja saját, magasított talpú tornacipőit, valóban leáldozott-e a furcsa tornacipők ideje? Talán. Marantért viszont nem kell aggódni, már egy új ötleten, a télen akár zokni nélkül is hordható, szőrös mokaszinon dolgozik. Vajon ez lesz az új sneaker wedge? Meglátjuk.

Marant már rosszul van saját tervezésétől. Vajon kizárólag a fast fashion üzletek és a replikák tehetnek róla?
Marant már rosszul van saját tervezésétől. Vajon kizárólag a fast fashion üzletek és a replikák tehetnek róla?
Oszd meg másokkal is!
Mustra