Katalin ragaszkodik régi stílusához

Ha minden igaz, a hercegné stílusa záros határidőn belül meg fog változni, de egyelőre a nagy stílusváltásnak semmi nyoma. Katalin a közelgő ausztrál turnéig kapott haladékot, és úgy tűnik, kihasználja az időt, és előveszi régi, kedvenc darabjait. Például azt a piros Alexander McQueen ruhát, amit 2012 nyarán láthattunk rajta, és valamivel korábban Kim Kardashianon is – önök pedig megszavazták, hogy a vékony Katalinnak állt jobban a pliszírozott részletekkel feldobott ruha (kétszer is).

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

A hercegné a térd fölött végződő szettet ez alkalommal a Buckingham palotában viselte, ahol II. Erzsébet királynő oldalán találkozhatott a királynő által 60 éve patronált Royal Academy of Dramatic Art hírességeivel, többek közt Helen Mirrennel, Uma Thurmannel, Joan Collinsszal, Gemma Artertonnal, Sir Roger Moore-ral, Alan Rickmannel és Ralph Fiennesszal. Ez alkalommal kevésbé formális volt a hercegné szettje, mint a gyémántjubileumi hajókázáson, nem vett kalapot például. A galériában megnézheti, milyen jól néz ki Katalin a két éves ruhában, bár szerintünk már kicsit túl sovány.

A héten Londonban a divathéten a hercegné két kedvenc tervezője – Orla Keily és Emilia Wickstead – bemutatta kollekcióját. Előbbi tervezőnél sok olyan ruhát láthattunk, melyet mintha egyenesen Katalinnak készített volna, utóbbi merészebb irányt választott – írja a Daily Mail. Az ír Keily ernyővel küldte kifutóra modelleit, illedelmes szabású, retro ruhái minden dolgozó nő ruhatárába remekül illenek. Wicksteadnél sok volt a kígyóbőr, a hasvillantás és a harsány minta, bár pink estélyijét simán el tudnánk képzelni Katalinon. Alábbi galériánkban megnézheti a két tervező 2014-es őszi-téli kollekciójának legérdekesebb darabjait!

Oszd meg másokkal is!
Mustra