Vegyen olcsón menyasszonyi ruhát New York legmenőbb tervezőjétől

New York egyik legfelkapottabb tervezője, Zac Posen a 2014-es őszi-téli kollekciójára való készülődés közepette meglepetésszerűen piacra dobott egy megfizethető menyasszonyi és alkalmi ruha kollekciót. Így azok, akik mindig is epekedtek a tervező letisztult, mégis trükkös megoldásairól híres ruháiért, most akár 195 dollárért, vagyis 45 ezer forintért is beszerezhetnek egy megfelelő darabot. Az exkluzív kollekció darabjai a David's Bridal menyasszonyi ruha forgalmazó webshopjából szerezhetőek be

A márkának már van gyakorlata abban, milyen ismert tervezőkkel együttműködni, a menyasszonyi ruhákban verhetetlen Vera Wanget már Posen előtt meggyőzték arról, hogy van jövő a pénztárcabarát kollekciókban. A White by Vera Wang 2011-ben debütált, és töretlen sikernek örvend, így nem csoda, hogy a lehetőséget látva Zac Posen sem mondott nemet a felkérésre. 

A Truly by Zac Posen kollekció hét esküvőiruhából áll. A hátul fűzővel megtoldott, a felületén csipkével díszített klasszikus darabokon kívül Coco Rocha különleges ruhájához hasonló kreációt is találni. Sőt, a menyasszonyi ruhákon kívül tíz, a hollywoodi eleganciát idéző alkalmi ruha teszi teljessé a kollekciót, és persze a kiegszítők sem maradtak ki, van fülbevaló, karperec és fejdísz is.

Zac Posen a klasszikus és a kissé merész szabásvonalakat ötvözte a kollekcióban.
Zac Posen a klasszikus és a kissé merész szabásvonalakat ötvözte a kollekcióban.

Posen állítása szerint a kreációival szívesen hansgúlyozza a női vonalakat, legyen szó az esküvői, a ready-to-wear kollekcióról vagy a vörösszőnyeges eseményekre készült különleges estélyikről. "Örülök, amikor gyönyörű nőkön látom viszont a ruháimat, és büszke vagyok arra, ha az én egyik kreációmat választják egy ilyen fontos pillanathoz. Egy estélyiruha mindig is az elegancia megtestesítője lesz" - tette hozzá. 

A kollekció mindegyik darabja a modern amerikai glamúrból merít, miközben a tervező védjegyeként definiált Zac Posen-féle sziluett is visszaköszön a ruhákon. "Fontos, hogy a ruha tökéletesen kiemelje a menyasszony alakját. A színválasztás már személyhez kötött, függ az illető bőrtónusától és szemszínétől is. Én személy szerint azt tanácsolom, hogy kerüljék a túlságosan trendi darabokat - érdemesebb olyasmibe fektetni, ami évek múlva is eleganciát sugároz. És a legfontosabb, nem szabad félni új stílusoktól vagy fazonoktól, a külsőnkkel mindig izgalmas kísérletezni" - nyilatkozta Posan a Telegraph munkatársának. 

10 különböző, a hollywoodi eleganciát megtestesítő estélyit tervezett Posen.
10 különböző, a hollywoodi eleganciát megtestesítő estélyit tervezett Posen.

A kollekció legdrágább kreációja 1350 dollárt (312 ezer forintot) kóstál, de alkalmi ruhát már  195 dollárért, vagyis 45 ezer forintért is találhat, fülbevaló pedig már 65 dolláért, azaz 15 ezer forintért is rendelhető. Az árak mellett pedig még a méretezéssel is igazán nagylelkűek voltak, az európai számozás szerint 30-as mérettől egészen 44-ig gyártják a Zac Posen által megálomdott darabokat. 

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek