Kinek áll jobban a vadító vörös?

Pár hónappal ezelőtt a Dolce&Gabbana kifutója borult vörösbe, február 6-án New Yorkban viszont egy kollekció bemutatásánál nemesebb dolog miatt láthattunk újra pirosba öltözött hölgyeket. A The Heart Truth névre hallgató kampány a szívbetegségekre hívja fel a figyelmet. Múlt hét csütörtökön a manhattani Lincoln Centerben tartották a Red Dress Collection bemutatóját, ahol - a névből is kitalálható módon - csak vörös ruhákat küldtek a kifutóra. Úgy döntöttünk, hogy e heti Kinek állt jobban? posztunkhoz közülük válogatunk, és fazon alapján párba állítva kérjük önt, hogy szavazzon, vajon melyikükön mutat jobban az adott szett!

A dekoltált-sliccelt

Ki fest jobban?

A bemutatón Giada De Laurentiis és Sasha Cohen is olyan ruhát viselt, amely ízlésesen villantott dekoltázst és lábakat is. A szakácsként, íróként és televíziós személyiségként is tevékenykedő De Laurentiis dúsabb kebléhez egy V-alakban kivágott felsőrésszel rendelkező ruhát társítottak, és milyen jól tették, hiszen hogyan mutatna rajta a Cohenen látott darab!

Piroshoz nehéz felöltözni, mert az emberek hajlamosak csak fekete és fehér kiegészítőkben gondolkodni, pláne akkor, ha a Carolina Herrera-ruha derékrészén sötét színű díszítések vannak. Ilyenkor szinte biztos, hogy fekete színű cipő kerül a lábakra, ahogy itt is láthatjuk. A nyitott orrú platformos magassarkút kövekkel rakták ki, amik tökéletesen passzoltak a polihisztoron látott ékszerekkel, a rúzsa pedig a ruhája színét idézte.

Sasha Cohen bársonyruhája nem a legszerencsésebb fazonú: a vízszintes pliszírozás derék tájékon sajnos kevés embernek áll jól. A műkorcsolyázó felsőtestéhez viszont tökéletesen illett a párhuzamos dekoltázs, amit amúgy egy decens nyaklánc egészített ki. A köldöknél nem tudjuk pontosan, mi történik a ruhán, viszont dicsérendő, hogy bár kövekkel kirakott, de legalább szürke cipőt kapott az alkalmi modell.

A pántnélküli

A pántnélküli jobban áll

Gina Torresre és Victoria Justice-ra is pántnélküli, földig érő ruhát adtak, amik egyébként tökéletesen hangsúlyozták alakjukat. Bár Torres fekete, nyitott orrú magassarkú szandált kapott, értékelendő, hogy egy kis arany díszítés van rajta. A szabadon hagyott felsőtest szinte kiált valamilyen hangsúlyos nyakláncért, ő egy kövekkel kirakott visszafogott, de nem unalmas darabot és hozzá passzoló fülbevalókat kapott. Az ajkakat - a megszokott módon - itt is vörösre festették. A rózsákra hajazó, testen végigfuttatott díszítés remekül feldobta a Marchesa-ruhát, egyedül a tüll alsórésszel kapcsolatban vannak fenntartásaink, de itt az is illik a koncepcióba.

Victoria Justice egy Diort idéző Oscar de la Renta-ruhát kapott, neki a rúzsán kívül a körömlakkja is piros színű volt. Nem tudni, hogy koncepció vagy merő véletlen, de rá is kövekkel kirakott nyakláncot adtak, hozzá passzoló karkötővel és fülbevalóval. A színésznő szemsminkjéért és a hajáért különösen odavagyunk, a cipő viszont itt is fekete, nyitott orrú és platformos, az anyagát tekintve pedig szaténból készült.

A térdig érő

Kinek áll jobban?

A legtöbbet Anika Noni Rose és Thea Andrews mutatott, hiszen térdnél végződő ruhát osztottak rájuk. Kapaszkodjanak meg, ugyanis sokkoló bejelentés következik: Rose is fekete cipőt viselt! Az aszimmetrikus felsőrész miatt nyakláncot nem látunk az énekesnőn, a feltűzött hajhoz viszont tökéletesen passzol a visszafogott és elegáns fülbevalója.

Andrews a felsőrészén egy fordított T alakban, az alján pedig egy vastag sávban lézervágott Rachel Roy-ruhát viselt, amihez tökéletesen passzolt az aranyszínű nyitott orrú magassarkú. Ugye, hogy van élet a feketén kívül is? A pedikűrös piros körmöt festett neki, a kezei viszont a zsebeiben voltak, így azokat nem láthattuk. A ruha zárt felsőrészéhez tökéletes választás volt ez a nyaklánc is, így igazából nem tudunk semmibe belekötni. Ön igen? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek