no

Katalin hercegné, ahogyan talán soha többet nem látjuk

II. Erzsébet nem éppen engedékenységéről híres, a legújabb pletykák szerint most éppen a XXI. századi stílusikonként beállított Katalin hercegné öltözködésével elégedetlen. A királynő ezért sok mással egyetemben ezt is megreformálná, egyes híresztelések szerint leginkább a térd fölé érő szoknyahossz böki a csőrét. A pletykán felbátorodva mutatunk több szettet is a hercegné múltjából, ami garantáltan nem menne át a királynő szűrőjén, önnek pedig nincs más dolga, mint ítélkezni: jogosnak tartja a szigort, vagy a királynő ment most túl messzire?

Egyetért a változtatásokkal?

A Daily Mail értesülései szerint II. Erzsébet intézkedései főként arra irányulnának, hogy Katalin több tiarát és hosszabb szoknyákat hordjon majd a tavasszal esedékes ausztráliai körúton. Az átalakítást egyébként maga a királynő személyes öltöztetője, Angela Kelly végzi majd, aki állítólag főként nappali ruhákból újít majd be a hercegné ruhatárába, és segít majd kiválogatni a megfelelő ékszereket is a királnyő gyűjteményéből. 

A változással semmi gond nincs, sőt, kifejezetten jó lesz egy új oldaláról is megismerni a hercegnét. Azt viszont reméljük, hogy egyéniségét és letisztult stílusát nem veszíti el a királynő kénye kedvéért. A Huffington Post szerint Middleton két nagy kedvenc márkáját, az Alexander McQueen és Temperly Londont is tájékoztatták már a gardróbfrissítésről, ezért úgy tűnik, eddig minden sínen van. 

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!
Oszd meg másokkal is!
no
Mustra