Pasiként is keverheti a stílusokat!

Bár a legtöbben év elején azt fogadják meg, hogy most már tényleg komolyabban veszik a mozgást, legalább ennyien vannak azok, akik az öltözködésükben változtatnak. Az eggyel nagyobb évszámmal kezdődő dátumok önmagukban viszont nem hoznak csodát, és ne is várjuk senkitől, hogy csettintésre lecserélődik a gardróbjának tartalma.

Mindannyian rendelkezünk beidegződésekkel (a kötött pulóver például a gyerekkori karácsonyok rossz emléke lehet) és ezektől egyrészt nehéz megszabadulni, másrészt nem is érdemes. Ha apró, de látványos változást szeretnénk az öltözködésünkben, akkor segítségünkre lehet a stílusok keverése, ismertebb nevén a mix 'n match. Meglepődik majd, hogy sokszor az is elég, ha az eddig megszokott bőrcipő helyett tornacipőt húz fel.

Elegáns szett sportos csavarral

A sportcipők tavaly kezdték meg hódító hadjáratukat az utcai divatban. Bár tényleg az egyik lehető legkényelmesebb viselet, vigyázni kell vele, az olcsó kinézetű cipő semmilyen szettben nem mutat jól. Ez nem jelenti azt, hogy több tízezres darabokat kell vadásznunk a boltokban, hiszen alacsonyabb áron is találhatunk olyanokat, ami úgy néz ki, mintha ötször annyiba került volna, mint ténylegesen. A Nike AIR Max cipőket lehetőleg kerüljük, már most unalmas és tavasszal még több emberen láthatjuk majd.

A garbótól érthetetlen módon irtóznak a férfiak, holott kiváló alternatíva lehet ing helyett. Jól farmerrel és elegáns nadrággal is, télen pedig nem engedi be a szelet a ruhánk alá. (A webshopok esetében 220 forintos dollárral, 350 forintos fonttal és 300 forintos euróval számoltunk.)

Tipp: Idén válasszon színes kabátot fekete helyett!

Elso
reklámfotó

Többségében laza szett

A mix 'n match legegyszerűbb verziója, amikor (szaggatott) farmerhez valamilyen hivatalos, legtöbb esetben fehér inget veszünk fel. Innen pedig bármilyen irányba elindulhatunk. Függetlenül attól, hogy sport- vagy bőrcipőt húzunk fel hozzá, viselhetjük pulóverrel és zakóval, és utóbbi helyett választhatunk akár bőrdzsekit is.

Tetszik önnek ez a poszt?

Keresse a Dívány divatblogját Facebookon, így nem marad le a következőről sem!

Hét ruhadarabbal (egy farmer, két cipő, pulóver, ing, zakó, bőrdzseki) nyolcféle szettet tudunk összeállítani és mindegyiknek más üzenete van. Ez a legjobb a divatban, hogy minden nap mások lehetünk és nem is feltétlen kell hozzá teljesen új ruhatár.

Tipp: Ha univerzális darabot szeretne, akkor szerezzen be egy bokacsizmát, ami egyrészt illik elegáns és lazább szettekhez is, másfelől a nyarat leszámítva egész évben viselhetjük.

Masodik
reklámfotó
Oszd meg másokkal is!
Mustra