50 éves a divatmániás Michelle Obama

Január 17.-én ünnepli 50. születésnapját az Egyesült Államok 44. First Ladyje, Michelle Obama. A Chicagóból származó elnökfeleség, aki olyan menő iskolákban végezte tanulmányait, mint a Princeton Egyetem és a Harvard Law School, jól ismert a divat iránti rajongásáról és kitűnő ízléséről. Ennek köszönhetően olyan stílusikonokkal emlegetik egy lapon, mint Jackie Kennedy vagy Nancy Reagan. Bár a frizurájával tény, hogy nem mindig tud mit kezdeni.

Tudvalevő róla, hogy nem derogál neki többször felvenni ugyanazt a ruhát, sőt, van olyan kedvenc darabja, amiben már hétszer jelent meg a nyilvánosság előtt. Bár időnként előfordul, hogy az átlagemberek számára is megfizethető konfekció darabok helyett elcsábul egy-egy luxuscuccra, mint legutóbb, mikor egy 1,5 milliós forintos J.Mendel felsőben ment el egy karácsonyi koncertre Washingtonban.

„A nőknek minden joguk meg van ahhoz, hogy azt tegyenek, amit akarnak és amitől jól érzik magukat. Pillanatnyilag nem tudom elképzelni, hogy éljek a lehetőséggel, de már megtanultam, hogy sose mondd, hogy soha” – nyilatkozta a plasztikai sebészetről és a botoxkezelésről az egészséges életmódra mindig is nagy hangsúlyt fektető elnökfeleség a People magazinnak adott exkluzív, születésnapi interjújában.

Az aktívan sportoló Michelle Obama a lap riporterének azt is elmondta, hogy egy nap olyan típusú nagymama szeretne lenni, mint amilyen az ő nagyanyja, Marian Robinson volt. Azt mondta, hogy szeretné, ha - különösen a nehezebb korai években - minden segítséget megadhatna lányainak, Maliának és Sashának abban, hogy megtalálják az egyensúlyt a gyerek, a család és a karrier között. Nézze meg a galériában, hogy hogyan éli meg a sokat mosolygó Michelle Obama az elnökfeleség szerepet!

Oszd meg másokkal is!
Mustra