Kecskeszőrt tapostak a Fendi modelljei

A márkák számára legalább akkora reklám, ha a divathetek után a bemutatójuk látványelemeiről beszél az egész sajtó, mintha a kollekcióikat méltatnánk. Bár egyesek szerint a negatív reklám is reklám, mindennek van határa, amit sokak szerint a Fendi legutóbbi show-jával át is lépett. A Fashionosta cikke szerint az olasz divatház igazi kecskeszőrt borított a kifutóra, a férfimodellek pedig azon mutatták be a cég idei őszi-téli szezonra tervezett ruháit és kiegészítőit.

A múltat ismerve a szőrme, a bőr, illetve egyéb egzotikus (és egyben rendkívül) drága anyagok nem ismeretlenek a Fendi kifutóján, de arra mi sem számítottunk, hogy most szó szerint rákerül. A bemutatók alatt rendszerint izzanak a meghívott divatszerkesztők Instagramjai, most is ők szúrták ki, hogy bizony nem hagyományos borítás került a modellek talpa alá, hanem 100% kecskeszőrből készült szőnyeg - amit amúgy a WWD-nek és a Financial Times-nak el is ismertek.

Habár a tényleges sorsáról nem tudunk az anyagnak, sejthető, hogy miután hosszú perceken át masíroztak rajta a férfiak, valószínűleg a kukában landol majd. Ennek fényében még inkább bicskanyitogató a jelenség, várhatóan a PETA is napokon belül megszólal majd. "A show végén senkinek nem volt olyan érzése, hogy itt bármit is ünnepelni kéne" - mondta Charlie Porter, a Financial Times szerkesztője.

Kecskeszőrből készült szőnyegen vonultak a modellek a Fendi bemutatóján
Kecskeszőrből készült szőnyegen vonultak a modellek a Fendi bemutatójánVittorio Zunino Celotto / Europress / Getty

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek