Kim Kardashian karácsonyi ajándéka: menő vagy ciki?

Kim Kardashian és legújabb szerzeménye
Kim Kardashian és legújabb szerzeményeJack-Rs-Primo/x17Online.com / Northfoto

Az év egyik legstílusosabb celebjének is megválasztott Kim Kardashian nem vesztegette az időt, pár nappal karácsony után máris eldicsekedett az Instagrammon legújabb, pofátlanul drága szerzeményével, melyet vőlegényétől, a magát divatgurunak kikiáltó Kanye Westtől kapott ajándékba.

West szereti luxuscuccokkal elhalmozni választottját, nemrég például egy 15 karátos Lorraine Schwartz gyémánt gyűrűvel kérte meg a valóságshow-sztár kezét, ezúttal pedig egy tönkretett Birkin táskával lepte meg Kardashiant, melyen az amerikai művész, George Condo egyik mázolmánya díszeleg – írja a fashionista.com.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

West nem először rendelt képet a festőtől, ugyanis Condo készítette három évvel ezelőtt a zenész My Beautiful Dark Twisted című albumának borítóját is. A 10.000 dolláros (2,1 millió forint) Hermès táskára pedig egyik eredeti alkotását pingálta rá, melyen nagy mellű meztelen nők és egy zöld fejű szörnyeteg díszeleg. Így a táskának köszönhetően minden bizonnyal Kardashian lett a világ legrondább és legdrágább táskájának tulajdonosa.

Egyébként nem Condo az egyetlen, aki fantáziát lát a táskafestésben, hasonló polgárpukkasztó munkákban gondolkodik a brit művész, Boyarde Messenger is, aki méregdrága Balenciaga, Hermès, vagy Louis Vuitton táskákra fest pop-art stílusú képeket. Az ő munkái igazán felértékelődnek Kardashian táskája láttán, melyről előbb jut eszünkbe Francesca Eastwood társadalmi kritikának szánt Birkin-gyújtogató akciója, mint a művészet.

Kardashian legújabb szerzeményéről megoszlanak a vélemények, az általános hangulat azonban mégis az a kommentelők között, hogy utálják a kissé visszataszító ajándékot: „szörnyű”, "visszataszító”, „undorító”, „ízléstelen”, „hitvány” és hasonló negatív jelzőkkel illették a celebnő kiegészítőjét, akinek természetesen nem ez az első luxusdarabja, Kardashian ugyanis még kislánya pelenkáit is egy mezei Birkin táskában tartja.

Ön mit gondol a rongyrázásban jó Kanye West karácsonyi ajándékáról? Menőnek találja, hogy ilyen egyedi és ronda táskával lepte meg kedvesét vagy ön szerint inkább ciki megrongálni az ikonikus designer táskákat? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek