A 13 legjobban öltözött celebnő 2013-ból

Önnél ki az év legjobbja?

Átnéztük a külföldi oldalakat, többek közt a People-t, a Vanity Fair-t, az Elle-t és a Glamourt, aztán előszedtük saját kedvenceinket, és meg is lett 2013 tizenhárom legstílusosabb celebnője. A lapok főként a vörös szőnyeges megjelenéseket vették alapul, azaz nem is a celebeknek szól az elismerés a legstílusosabb megjelenésekért, hanem a jól megválasztott stylistoknak, akik gyakran Dior, Gucci, Oscar de la Renta és Temperley London márkájú ruhákat adtak a hírességekre.

Kerry Washington az abszolút első, a Django elszabadul színésznőjének stílusa mellett nem mehettünk el szó nélkül az év első felében. Minden filmpremieren és gálán csodásan festett Washington, aki már 5 hónapos terhes.

Katalin hercegné a másik stílusikon, ugyan ő az év egy részét gyermekével töltötte, otthon, de év vége felé egyre többször láthattuk lélegzetelállító ruhakölteményekben. Az év legújabb sztárja Jennifer Lawrence, aki Oscar díját is – a márka arcaként – Christian Dior Couture ruhában vette át, majd minden premierre is a tervező legmenőbb ruháiban érkezett. Zoe Saldanát lehetetlen úgy öltöztetni, hogy ne legyen gyönyörű, Jessica Chastain pedig remek példa arra, hogy a vörös hajúaknak sem kell mindig feketében járniuk.

A mi egyik kedvencünk Rita Ora, a street style koronázatlan királynője, na ő az, aki nem annyira vörös szőnyeges ruháiról, mint inkább városi szettjeiről lehet ismerős. Trendi, bevállalós, és ha reggelente stylist öltözteti, akkor üzenjük, megtalálta a legjobb embert a feladatra, ha nem, akkor csak így tovább! Cate Blanchett nem került be a külföldi stílusválogatásokba, és amikor ruháiról írtunk, az önök szavazatai sem voltak egyértelműek azt illetően, hogy remekül fest, vagy borzalmasan. Szerintünk remekül, de ismét ön szavaz.

Tilda Swinton egyedi stílusa is megosztó: cserébe itt van Kiernan Shipka, a Reklámőrültek gyereksztárja is, akinek ruháiba aztán tényleg nem lehet belekötni. Jessica Alba még akkor is szép, amikor talpig reklámruhákba öltöztetik, de lehet, hogy már kicsit unalmas a tökéletessége. Kate Hudson is letaszíthatatlan a legjobban öltözöttek listáiról, de nekünk ő is kicsit túl tökéletes: mindig designer-estélyikben láthatjuk, makulátlan hajjal és sminkkel. Nem úgy, mint Paloma Faith-t (angol énekes-színésznő), aki viszont olyan fantáziadúsan öltözik, hogy az már lehet, hogy túlzás. És mit szólnak Michelle Dockeryhez? A britek legújabb üdvöskéjét a Downton Abbey című sorozatból ismerheti, nomeg a Velvetről.

Plusz egynek a tizenhárom kedvencünkhöz odacsaptuk Miley Cyrust, mert bár szerintünk nem a legjobban öltözött híresség, stílusa rányomta bélyegét az évre: ha önnek a magamutogató, 21 éves énekesnő stílusa jön be legjobban, őrá is szavazhat! A folytatásban nézze meg az óriásgalériát, utána jöjjön vissza, és válassza ki kedvencét a 14 híresség közül!

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

1. Kerry Washington

A színésznő Tarantino újabb filmje, a Djago elszabadul női főszereplőjeként rengeteg premierre és gálára volt hivatalos az év első felében. Az Oscar gálára Miu Miu ruhában érkezett, mely valószínűleg nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Vanity Far őt válassza az év legjobban öltözött nőjének – ezzel Katalin hercegnét is megelőzte. Washingtonon minden pasztellszín remekül mutat és a derékban szűkített, bő szoknyás ruhák is remekül kiemelik alakját – most, hogy terhes biztos újít stílusán, kíváncsian várjuk, 2014-ben is ő lesz-e a legjobban öltözött.

2. Katalin hercegné

Katalin hercegnét a Vanity Fair listáján Justin Timberlake is lenyomta, így lett a harmadik. Pedig még terhesen is nagyon jól öltözött, a szülés utáni pöttyös ruha és a keresztelőre viselt Alexander McQueen ruha is ikonikussá vált. A hercegné pár hónap alatt leadta hasát, így egész ősszel csodás estélyikben parádézott: a flitteres darab jobban állt neki szülés után 4 hónappal, mint a nők 90%-nak bármikor és még a bizsut is úgy tudja viselni, mint egy történelmi jelentőségű diadémet. Ha önnek is a hercegné a kedvence, szavazzon rá!

3. Jennifer Lawrence

Az Éhezők viadalának színésznője év elején Oscar díjjal pózolhatott Diorban, mostanság pedig filmpremiereken vonultatja fel a Dior Couture vonalának összes ruhakölteményét. Mondhatnánk, hogy így nehéz hibázni, hogy a világ egyik vezető divatháza öltöztet, de azért pár baki becsúszott és a villantások is megszaporodtak novemberben. Ha önnek mégis Lawrence a kedvence, szavazzon rá!

4. Zoe Saldana

A színésznő nagyon szerencsés alkat, tulajdonképp bármit adnak rá, jól néz ki. Viselt idén Givenchy-t, Calvin Kleint, Alexis Mabille-t, csak hogy pár márkát említsünk, akinek ruháit kicsit népszerűsítette a vörös szőnyegen.

5. Jessica Chastain

A vörös hajú, homokóra alakú színésznő nagyon jó példa arra, hogy vörös hajúak akár rézvörös ruhában is mutathatnak lélegzetelállítóan. Merész választás volt a csillogó Armani Privé ruha az Oscar gálára, de bejött, akárcsak a Golden Globe-os Calvin Klein ruha. Igaz, a smink és a frizura néha félrecsúszott, de nekünk nagyon tetszik, hogy Chastain simán végigvonul vörösben is bármilyen eseményen. Ha önnek a színésznő a kedvence, rá szavazzon!

6. Rita Ora

Rita Ora kicsit kakukktojás, mert ritkán öltözik elegánsan, ha mégis, akkor is az extremitások híve (lásd. lenti képet). Feltűnően a ruhatára, és többször alulmaradt a Kinek áll jobban? posztokban, de ha szeretne, most ismét szavazhat rá!

7. Cate Blanchett

A színésznő valószínűleg csak a mi kedvencünk, de ha önnek is tetszenek különleges Balenciaga és Valentino ruhái, szavazzon rá!

8. Tilda Swinton

Swinton férfia stílusa egyedülálló a hollywoodi vörös szőnyegeken, és Cannes-ban sem szoktak a hírességek nadrágkosztümben parádézni. Ha szoknyát vesz a színésznő, akkor is kilóg a sorból és mi ezt nagyon szeretjük: és ön?

9. Kiernan Shipka

2013 feltörekvő stílusikonja a 60-as éveket idéző, térdig érő, derékban szűkített nyárias ruhák híve. Hihetetlen, hogy még csak 14 éves, és szerencsére mindig korának megfelelően öltözik/öltöztetik és sminkelik, ami szerintünk megér egy szavazatot.

10. Jessica Alba

Albától körülbelül egy filmet sem tudnánk felemlegetni, mégis mindig szerepel a lapokban, rendszerint csinos hétköznapi szettjei miatt. A vörös szőnyegre is rendesen fel tud öltözni, egy igazi stylist veszett el benne, bár gyanítjuk, inkább arról van szó, hogy személyi stílustanácsadó állítja össze mindennapi ruhatárát is. A kétgyerekes színésznőnek remek adottságai vannak és ki is használja őket. Ha ön szerint ez elég ahhoz, hogy ő legyen az év legstílusosabb celebe, szavazzon rá!

11. Kate Hudson

Kate Hudsonnak körülbelül ugyanaz a helyzet, mint Albával: a vörös szőnyegen a legnagyobb márkák – Gucci, McQueen, Packham – ruháit adják rá, és mivel nagyon jó alakja és sminkese van, sosem hibázik.

12. Paloma Faith

A fiatal angol énekes-színésznő izgalmas jelenség. Idén a divathetek környékén tűnt fel rengetegszer, mindig remek szettekben. Faith úgy öltözik, mint egy igazi divatszakember, a fene gondolná, hogy ő nem a szokásos gazdag-szülők-gyereke-blogger-socialite kategóriába tartozik, hanem énekesnő, aki burleszk darabokban és bűvész-segédként kezdte karrierjét és mindigis a retro stílushoz vonzódott. Egyedi stílusa van, ami a legtöbb színésznőről és Katalin hercegnéről sajnos nem elmondható, szerintünk már ezért megérdemelné, hogy ő legyen a Dívány szavazásán az év legjobban öltözöttje!

13. Michelle Dockery

Az angol színésznőt idén tette igazán ismertté a Downton Abbey, hireteln megszaporodtak kötelező megjelenései, de jól vette a vörös szőnyeges akadályt. A Pradával és a Miu Miuval áll stylistja szoros kapcoslatban, ennél jobb kezdés nem is kell egy feltörekvő színésznőnek! Mi imádjuk Dockrey stílusát és ön?

+1: Miley Cyrus

Az énekesnőt szívünk szerint kihagynánk, hisz semmi stílusos nincs a nyelvöltögetésben, de hátha önöknek átjött, hogy mit közvetít Cyrus. Alábbi macskás szett például biztos minden tinilány álma, és azért volt pár olyan megjelenése is az énekesnőnek, amikor rendesen felöltözött. Mondjuk nekünk most csak a Terry Richardsonos vetkőzése, az EMA-s füvezése és a latexes twerkelése ugrik be, de ha önnek mégis Cyrus a kedvence 2013-ban, akkor szavazzon rá!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek