Íme Marc Jacobs múzsái

Marc Jacobs októberben Párizsban mutatta be legutolsó, Louis Vuittonnak tervezett kollekcióját. Ahogy arról mi is beszámoltunk nemrég, Nicolas Ghuesqière váltja majd őt, de Jacobs úgy gondolta, emlékezetesen kell zárnia a francia luxusháznál töltött éveit. Emiatt a jövő tavaszi-nyári kollekciójának kampányához azokat a nőket kérte fel, akikre múzsaként tekintett és akik folyamatosan inspirálták őt munkássága alatt. A többek között Gisele Bündchenről, Fan Bingbingről és Sofia Coppoláról készült fotókat a poszt végén található galériában nézheti meg.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Szeptemberben érkezett a hír, hogy a Louis Vuitton újabb kiegészítő-tervezők után néz, mert szeretné erősíteni ezt a vonalát is. Nem csoda tehát, hogy a jövő évi kampány középpontjában egy táska áll, név szerint a Noé, amelynek minden fotóalany más-más verzióját tartja a kezében: Catherine Deneuve-nek egy tollas, Sofia Coppolának pedig egy tökéletesen letisztult darab jutott.

A fotók Steven Meisel kamerája előtt készültek a fotós New York-i stúdiójában és a magazinok februári számaiban láthatjuk majd viszont, a képeken látható hölgyek mosolya pedig - nem tudni, hogy direkt vagy véletlenül, de - Mona Lisa félmosolyát idézi.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek