no

Egyedi dizájncipőkkel alázza meg volt szeretőit a tervező

Érdekes cipőkollekcióval debütált a Miamiban évente megrendezett Art Basel nemzetközi vásáron Sebastian Errazuriz. A művész 12 exbarátnőjéből inspirálódva tervezett komplett kollekciót, a végeredmény pedig meglehetősen bizarra sikeredett. Errazuriz kvázi megalázza egykori barátnőit és a szerinte legerőteljesebb jellemvonásuk alapján cipőformába öntötte rövid kapcsolatukat és a róluk kialakult véleményét. A "12 cipő 12 szeretőnek" elnevezésű kollekció bemutatásának még külön Tumblr oldalt is szenteltek, ahol a cipők tervrajza mellett meztelen fotók és a kapcsolatokból kiragadott egy-egy idézet és történet is megtalálható.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Szerintem ez a tervező

A tervező név szerint is megemlíti 12 exét, akik a cipőket ihlették, és hogy még pofátlanabbá tegye az egészet, leírja mindegyik cipő sztoriját is. Merthogy mindegyik magassarkúnak külön története van, amit szintén Errazuriz írt meg – valószínűleg pont ezért sikeredtek a szövegek ennyire hatásvadászra. A cipők dizájnját ezek a történetek adják, melyek általában – sőt, mindig – szexuális aktusokból bontakoznak ki, a cipők kinézete a lányok jellemvonásain alapszik, így a sírós Alexandra 'Cry baby' cipőt, a jégkirálynő Sophie jégcsapos kreációt, míg a szűz Anna Szűz Máriás magassarkút kapott.

Hogy még jobban fokozza a tahóságot, a cipők tervrajza és szaftos leírása mellett Errazuriz még meztelen fotókat is mellékelt a tényleges barátnőkről, amik szerinte egyáltalán nem sértenek személyiségi jogokat, mivel a nők arca egyiken sem látszódik. Errazuriz mentségére szóljon, hogy a projekt pofátlansága ellenére a legtöbb cipő tényleg jól néz ki. A képre kattintva megnézheti az összes alkotást, a hozzá tartozó intim történettel együtt.

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra