Katalin kontra Kardashian: ki a jobb?

Mindketten híresek, mindkettejük neve K-val kezdődik, mindketten harmincegynéhány évesek, és mindketten nyáron szültek – a Daily Mail szerint itt nem ér véget a hasonlóság Katalin és Kim Kardashian között, ugyanis az öltözködésük is hasonló. Annak ellenére, hogy Katalinnak nagyon szigorú protokollszabályoknak megfelelően kell öltöznie, Kardashian pedig szereti megmutatni idomait, tényleg gyakran öltöznek fel hasonlóan.

A brit lap szerint egyértelmű, hogy Kardashian koppintja a hercegné stílusát, azonban ha megnézi alábbi képek készülésének dátumát, láthatja, hogy gyakran pont Kardashian viselte Katalin előtt a ruhát. Azt nem gondolnánk, hogy a hercegné stylistja a relitycelebet másolná, de tény, hogy időről-időre hasonló cuccokban jelenik meg a két, sokat fotózott híresség. Nem arra keressük a választ, hogy ki másol kit, hanem csak arra vagyunk kíváncsiak, ön szerint kinek állnak jobban adott ruhák: a folytatásban 10 képet talál a két nőről, mindegyik alatt külön szavazhat arra, hogy adott szett éppen kinek állt jobban. A ruhák csak egy esetben ugyanolyanok, a többi esetben csak hasonlóak.

Kíváncsian várjuk, Katalin, vagy Kardashian kerül-e ki győztesen a nagy összecsapásból.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

1. Ugyanaz az Alexander McQueen

Katalin a 2012. június 3-án tartott gyémántjubileumi királyi hajókázásra váalsztott piros Alexander McQueen ruhát. Kim Kardashian 2011. augusztus 30-án húgával, Kourtney Kardashiannel vonult designerszettben organikus-élelmiszer boltba New Yorkban.Ugyanolyan a két ruha, csak a vállmegoldás különbözik, nameg a benne lévő személy. Kinek állt jobban?

Kattintson a képre, megnő!
Kattintson a képre, megnő!Getty Images / Northfoto

Ki a jobb?

2. Szürke szatén

Vilmos herceg és Katalin 2011. november 10-én a St James's palotában jótékonysági vacsorán vett részt. 2012. január 14.: Kim Kardashian egy adománygyűjtésen pózol, ahol a haiti károsultak számára adakozhatott a Beverly Hills-i elit.Az ő ruhája fényesebb, mint a hercegnéé, és a melle is nagyobb hangsúlyt kap. Szavazzon a kép alatt!

Kattinston a képre a nagyobb méretért!
Kattinston a képre a nagyobb méretért!Getty Images / Northfoto

Ki a jobb?

3. Apró minták

2012. szeptember 12-én Katalin Szingapúrban mosolyog aprómintás, térdig érő ruhában. Kim Kardashian az E! Upfront buliján 2012. április 30-án.Ki a jobb aprómintás ruhában?

9
Getty Images

Ki a jobb?

4. Zöld estélyi

Katalin a Royal Albert Hall-ban az olimpiai nyitókoncerten 2012. május 11-én. Kim Kardashian a 98. White House Correspondents' Association vacsorán a Washington Hiltonban 2012. április 28-án. Mindketten nagyon szépek mélyzöldben, ugye?

10
Getty Images

Ki a jobb?

5. Lézervágott ruha

Salamon szigetek, 2012. szeptember 18.: Katalin lézervágott csipkeruhában.

2013. november 18.: Kim Kardashian így viseli a lézervágott ruhát New Yorkban. Lelapított és közszemlére tett mellekkel.

7
Getty Images / Northfoto

Ki a jobb?

6. Sárga ruha

Katalin a Gyémántjubileum alkalmából rendezett nemzetközi úton 2012. szeptember 17-én a Honiara Guadalcanal szigeten jelent meg sárgában. Kim Kardashian három évvel korábban, 2009. június 10-én a 49. Monte Carlo Television Festival-on pózol kanárisárga ruhában. Szép árnyalat, de ön szerint ki viselte jobban?

Katt a nagyobb méretért!
Katt a nagyobb méretért!Getty Images / Northfoto

Ki a jobb?

7. Villantás csipkében

Vilmos herceg és Katalin Kuala Lumpurban, 2012. szeptember 14-én. Elegáns is lehet egy csipkeruha! Kim Kardashianon viszont soha nem lehet elegáns egy csipkeruha, mindig túl kihívó. 2013. október 30-án így sétálgatott Hollywoodban.Önnek melyik stílus jön be jobban?

8
Getty Images / Northfoto

Ki a jobb?

8. Dögös estélyi uszállyal

Katalin 2011. december 19-én a londoni Imperial War Museumban vesz részt egy díjátadón bársony estélyiben. Kim Kardashian 2010. október 21-én az Angel bálon vesz részt New Yorkban.Uszáj, hátvillantás, csinos, fekete estélyi, mi kell még?

4
Getty Images / Northfoto

Ki a jobb?

9. Ártatlan fehér ruha

2012. június 18.: Katalin az éves Garter Ceremony-n feszeng a Windsor kastély kertjében.

2012. május 4.: Kim Kardashian egy jótékonysági estre megy a Hollywood Roosevelt Hotelbe.

6
Getty Images / Northfoto

Ki a jobb?

10. Hasonló minta, hasonló fazon, hasonló deréköv

2011 deceber 6.: Katalin a The Royal Albert Hall-ban vesz részt egy jótékonysági koncerten Vilmossal együtt. Kim Kardashian 2010 októberében viselt hasonló ruhát. Fekete deréköv, hasonló hossz, hasonló minta: ki a szebb monokróm ruhában?

Ki a jobb?

Oszd meg másokkal is!
Mustra