Vegyen kék műszőrmét, mint Klaudia!

A hatályos jogszabályok szerint ön zokon venné, ha most nem szólnánk előre, hogy ebben a posztban konkrét cégek létező termékeiről lesz szó. Úgyhogy most szólunk: ebben a posztban egy adott cég termékeivel találkozik, hogy könnyebb legyen csinosnak lennie.

Keddre északkelet felől szárazabb, hidegebb levegő érkezhet, így csökken a felhőzet, egyre többfelé kisüt a nap – írja az Időkép. -1 és +7 fok közötti csúcshőmérsékletekre számíthatunk, és még többfelé élénk lesz a szél. Szerdán a fagyos hajnalt követően száraz, jobbára napos időben lesz részünk, a szél enyhül, -2 és +4 fok várható délután.

Klaudia

Eszébe se jutna felpróbálni egy bőr kertésznadrágot? Pedig nagyon jól tud kinézni, úgyhogy egy csinos modellen, Klaudián mutatjuk meg, hogyan lehet ötletesen felöltözni hozzá! Egy ilyen extra darabhoz a legegyszerűbb, ha semmi más különlegeset nem választ, de ha bátor és van stílusérzéke, kipróbálhatja, hogy mutat a bőrnadrág egy sötétkék műszőrmével: remekül. A szőrme és bőr jó kombináció, egy szép, hasított bőr bokacsizmával és egy szőrös kistáskával együtt a sokféle természetes anyag csodásan kiegészíti egymást. A hangsúly a minőségen és az árnyalatok összehangolásán van. Nézze meg a galériában, hogyan állíthat össze egy vagány, különleges, városi szettet az il Bacio di Stilében!

Szőrme kabát: Zadig & Voltaire 130 900 Ft

Bőr kertésznadrág: Zadig & Voltaire 209 900 Ft

Póló: Zadig & Voltaire 23 900 Ft

Bokacsizma: Zadig & Voltaire 125 900 Ft

Táska: Zadig & Voltaire 179 900 Ft

Minden az il Bacio di Stiléből származik.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!
Oszd meg másokkal is!
Mustra