Tényleg olcsó a USE Temporary sale

Már alig vártuk, hogy az amúgy is jó áron kínált USE Temporary cuccokat akciósan kínálja a márka: csütörtökön és pénteken lehet megvásárolni a USE showroomjában azt, ami a nyári kollekcióból megmaradt. A nyáron pár napig árult és jól fogyó kollekcióból egyébként nem sok minden maradt, javarészt S-es szoknyák, S-es, M-es nyári ruhák kaphatók, és pár nagyméretű női nadrág, de mindez elfér 3 sztenderen.

A férfikollekcióból alig van valami, de a 2012-es USE Temporary pasicuccai közül több is ki van pakolva. A nagyon jó áron kínált Temporary ruhák mellett az őszi USE Sample Sale-en már látott ruhák között is lehet válogatni, de ezek nem olyan olcsók, jellemzően 50%-kal vannak leárazva, 20-30 ezer forint körül kapható egy-egy nadrág, ruha, zakó.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Szerencsére nem csak a kínálat és a hely kisebb, mint a tömegmágnesnek bizonyuló Nanushka kiárusításon, hanem csütörtök délelőtt még sorállás sem volt a márkánál, rajtunk kívül 4-5 nő válogatott, úgyhogy ha siet, még találhat magának való nyári ruhát, blézert, szoknyát, atlétát!

Hol? USE unused showroom 1052 Budapest, Sas utca 15., második emelet.

Mikor? 2013. december 5. csütörtök, 10.00 - 18.00. és 2013. december 6. péntek, 10.00-18.00

Mi? "A költözés során rengeteg elfeledett kincs került elő raktárainkból, melyek most csak Rád várnak! Gyere és válassz korábbi kollekcióink anyagaiból és az előző Temporary kollekciókból is találhatsz kedvedre való darabokat, rendkívül kedvező áron!" – írja a USE Facebookon.

Ha erről lemarad: december 11-én jön a USE Temporary XMas edition, részletek itt!

Oszd meg másokkal is!
Mustra