Diszkógömbbé változnak december elején a celebek

Közelegnek az ünnepek, ennek pedig amellett, hogy a női magazinok címlapjairól ismert "Nem vagy ember, ha nem csillogó ruhában töltöd a decembert!" üzenetek mellett a celebek közül is egyre többen jelennek meg flitteres-glitteres ruhakölteményekben az események vörös szőnyegén.

Így tett Kate Bosworth , aki egy Las Vegas-i filmbemutatón parádézott a Fendi jövő tavaszi kollekciójának retinaszaggató kreációjában; Sarah Jessica Parker, aki a csillogó szoknyára metálos hatású pulóvert húzott egy New York-i eseményen és Taylor Swift is, aki Julien MacDonald karácsonyfadíszét húzta magára a fura kiegészítőkben hemzsegő American Music Awards-on.

Kate Bosworth Fendiben

Kin mutat jobban a Fendi-ruha?

Az 1925-ben alapított olasz luxusmárkára mostanában a legtöbb figyelem a közel kétmilliós Monster Bag (szörny táska) néven futó kiegészítői miatt terelődik. A kifutón látott modell is egy ilyennel vonult és pont azt a ruhát viselte, amit később Kate Bosworth is egy Las Vegas-i filmpremier vörös szőnyegén. Bosworth nem sajnálta a csillogó kiegészítőket: a lábaira metálos csillogású hegyesorrú magassarkút vett fel és bár elveszik a ruha miatt, bal kezében egy tükrös clutch-ot szorongatott. Füleibe köves fülbevaló került, az ajkaira meglepő módon matt rúzs került, haját pedig a 60-as éveket idéző lófarokba fogta (ami amúgy remekül állt neki), így abszolút hagyta érvényesülni a Fendi-ruhát.

A modellre a ruha anyagából készült magassarkú szandál került és a fent említett szőrös trend annyira eluralkodott a szetten, hogy a fején egy dizájner usánka landolt. Fendiék szerint jövő nyáron is süt majd a Nap, így a manökenre napszemüveget is adtak - legalább a vakuval nem gyűlt meg annyira a baja. A szett korallos ajkakkal és natúr körmökkel egészült ki.

Sarah Jessica Parker Rochas-ban

A pliszírozott ruha jobban mutat

Szintén egy jövő tavaszi-nyári kollekcióból választott Sarah Jessica Parker is, méghozzá a Rochas-tól. A színésznő és divatikon New Yorkban jelent meg egy eseményen, erre az alkalomra választott egy pliszírozott, aranyfestékkel lefújt adventi koszorú szalagjához hasonlító mélyen dekoltált ruhát, aminek felsőrészét végül egy háromnegyedes ujjú blézerrel takarta el. Alóla egy menta színű, szintén csillogó pulóver ujja lóg ki és a fekete bársonycipőt is ékkövek díszítik. Természetesen egy ilyen szettből a gyűrűk sem maradhattak el, viszont a smink teljesen természetesre sikerült, Parker pedig haját jó szokás szerint kiengedte.

A kifutón látott modellen szintén valamilyen dekorkellékre emlékeztető anyagú kardigán került, ez viszont tökéletesen engedte láttatni a merész dekoltázst. Lábbeli gyanánt egy nyitott orrú klumpát adtak szegényre, körmeit lakkozatlanul hagyták, ékszereket nem viselt, kiegészítők közül pedig csak két mesterséges táskát a szemei alatt.

Taylor Swift Julien MacDonaldben

A szaloncukoruha jobban néz ki

Amerika kedvenc szüze szereti mutogatni a testét (és ezzel semmi baj nincs, tökéletes idomai vannak), most éppen a lábakon volt a sor, ezért Julien MacDonald 2013-as őszi-téli kollekciójából választott egy miniruhát. A szaloncukor aljú szoknyára apró, tükrös felületű lemezeket applikáltak, a kivágott és testszínű résszel toldott felsőrésszel pedig egy Kleopátra ihlette aranyöv köti össze. Swift egy enyhén platformos aranyszínű magassarkút vett fel, két gyűrűt viselt, füleibe nem véletlen módon köves ékszer került, haján pedig valószínűleg órákat dolgoztak a mesterfodrászok, hogy úgy tűnjön, mintha most kelt volna ki az ágyból. A zilált haj a manökennél is megvolt, igaz, ott kicsit igénytelenebb verzióban, a lábaira pedig aranyfüsttel bevont "konyhásnéni" cipő került.

Oszd meg másokkal is!
Mustra