Donatella Versaceként pózol Lady Gaga

Nemrég robbant a hír, hogy a Versace divatház Lady Gagát kérte fel a jövő tavaszi-nyári kollekciójának arcaként. Az énekesnő úgy fest az egyetlen napvilágot látott képen, mintha a luxusgiccsben utazó olasz divatház fejének, Donatella Versacének lenne a fiatalabb verziója. Lehet, hogy csak a ruha és a styling (hosszú szőke haj, smink, stb.) teszi, de ugye azt is tudjuk, hogy Lady Gagának ezer arca van, konkrétan bárkivé át tudna változni.

A bejelentés Twitteren történt meg, "A Versace büszkén erősíti meg a hírt, hogy a 2014-es tavaszi-nyári kollekcióhoz Mert Alas és Marcus Piggott által készített kampányunk arca Lady Gaga". A fotót tartalmazó tweetet a poszt második felében mutatjuk.

A WWD weboldal már a hónap elején elhintette az együttműködést, de a Versace nem nyilatkozott ez ügyben egészen szombatig, amikor kitweetelték a hírt. Nem csoda, hogy a Fashionista oldal szerkesztőinek is az jutott eszébe, hogy a vastag szemhéj és a derékig érő szőke haj miatt Donatella Versacére emlékeztet a popsztár.

A kollaboráció nem igazán lepett meg minket, főleg az után, hogy Gaga új albumáról egy egész számot szentelt hasonmásának, egy tavalyi októberi gálán pedig ugyanúgy öltözött fel, mint a tervezőnő, aki amúgy a 2012-13-as Born This Way elnevezésű turné összes outfitjéért felelt.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek