no

Nanushka pulóvert ajánlanak a Vogue-ban

Ezt a pulóvert ajánlotta a Vogue októberre.
Ezt a pulóvert ajánlotta a Vogue októberre.

Egyre több hazai tervező fordul meg a Vogue háza táján. Pár hónappal ezelőtt a Kele Clothingot választotta a Vogue Italia a nap tervezőjének, melynek keretében Kele Ildikó egy vele készült interjúban mesélhetett a márka arculatáról, védjegyeikről valamint ingeik és pulóvereik textúrájáról.

Az ősz elején pedig három magyar designer is benevezett a Muuse és a Vogue Talents idei tehetségkutatójára, melynek döntőjében Abodi Dórára is szavazhattak a divatmániások.

A Vogue.com októberi pulóver, kardigán, illetve garbó ajánlójának nézegetése közben Nanushka egyik egy sötét-mentazöld, csillogó anyagból készült, kerek nyakkivágású pulóverére bukkantunk olyan világmárkák között, mint az Alexander Wang, az Etro, a Fendi vagy a Céline.

A divatmagazinban a Larissa Hofmann modellen látható őszi-téli darab a Vogue szerint 292 dollárba (64000 forintba) kerül, a márka oldalán azonban 34000 forintért találtunk rá a jelek szerint így is elkapkodott felsőre (említett zöld színből már csak egy méret kapható).

Arról, hogy a Vogue megjelenés mennyit dobott az eladásokon, és mennyi külföldi rendelés érkezett, nem sikerült választ kapnunk a Nanushka munkatársától, de elképzelhető, hogy lehet némi összefüggés a világ legelismertebb divatszerkesztőinek ajánlása és a kiárusításokra illetve pop-up üzletekre nagy hangsúlyt fektető márka pulóverének sikere között.

713e5877b7e7da930cae49049ea68347
Oszd meg másokkal is!
no
Mustra