Lebukott Katalin hercegné titkos stylistja

A hercegné és stylistja piros ruhában
A hercegné és stylistja piros ruhábanMax Mumby/indigo / Europress / Getty

Mindig is sejtettük, hogy a divatikonná avanzsált Katalin hercegné a legtöbb tehetős hírességhez hasonlóan rendelkezik személyes stílustanácsadóval, de azt sosem gondoltuk volna, hogy az ő esetében éppen az egyik legjobban barátnője, a belsőépítészként dolgozó Emilia Jardine-Paterson a szerencsés „öltöztetőnő.”

A 31 éves barátnő – aki nemrég az ifjú György herceg egyik keresztanyja lett – még a neves Marlborough College-ban koptatta együtt a padot Middletonnal – írja a graziadaily.co.uk. A magazin értesülése szerint Jardine-Paterson már évek óta felügyeli Katalin hercegné irigylésreméltó ruhatárát, és kifinomult stílusa minden bizonnyal nagy hatással van a hercegnére.

„Kate csodálja Emilia stílusát. Emilia egyre fontosabbá vált számára, Kate mindig is hallgatott rá. Próbálja kizökkenteni Kate Middletont a semleges árnyalatoktól a színes és mintás ruhadarabok felé. Emilia szereti a vintage-t és Kate-et is próbálja rávenni, hogy legyen öltözzön érdekesebben. Már az iskolában is ugratta Kate-et a seszínű ingei és a szőrme mellénye miatt” – mondta egy meg nem nevezett forrás a lapnak.

Emilia Jardine- Paterson és férje György herceg keresztelőjére igyekszik.
Emilia Jardine- Paterson és férje György herceg keresztelőjére igyekszik.Wpa Pool / Europress / Getty

A barátnő rendezte be a házaspár frissen felújított otthonát is a Kensington-palotában. „Emilia megtartotta szellemiséget, amikor Kate tanácsot kért tőle a belső dekorációkkal kapcsolatban. Kate szerette volna, hogy minden bézs és semleges színű legyen, de Emilia ösztönözte a többféle szín használatra. Emiliának több kötődése is van a családhoz. David, a férje, Vilmos herceg egyik etoni barátja, testvére pedig randizgatott Pippa Middletonnal" – tette hozzá a forrás.

Emilia Jardine-Paterson mellett természetesen van hivatásos de ha mégis stílustanácsra van szüksége, csakis barátnőjéhez fordul. Állítólag a György herceg keresztelőjén viselt Alexander McQueen ruhát is Jardine-Paterson ajánlotta Katalin figyelmébe. A királyi család életrajzírója, Katie Nicholl új, Kate, The Future Queen című könyvében például úgy említi meg a barátnőt, mint azt a lányt, aki anno összehozta a házaspárt, így nyilvánvaló volt, hogy Jardine-Paterson György herceg felcseperedésében is részt vesz majd.

Bár mi nem igazán vagyunk hívei a barátnővel való vásárlásnak, a hercegnének szemmel láthatóan nagy segítségére van középiskolás cimborája. Arról nincsenek értesüléseink, hogy Middleton fizet-e a stylist munkáért, mindenesetre kíváncsian várjuk, hogy a jövőben milyen vad dolgokat vállal be a hercegné Emilia kedvéért: a fodros, keresztelőre viselt ruha például már új irányt jelez, ahogy a terhesség előtt és alatt egyre gyakrabban előkerülő mintás dolgokat is valószínűleg Jardine-Patersonnak köszönhetjük.

Valószínű, hogy ezt a vintage-ihletésű ruhát is barátnője tanácsára vette fel Middleton.
Valószínű, hogy ezt a vintage-ihletésű ruhát is barátnője tanácsára vette fel Middleton.Chris Jackson / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Mustra