LACMA: húspiac gálának álcázva

Már tavaly is őrületes dekoltázsparádba csapott a LACMA Art + Film gála, azaz a Los Angeles County Museum of Art Gala, idén a helyzet csak tovább súlyosbodott. A 2013-as gálát Martin Scorsese, és egy brit művész, David Hockney tiszteletére rendezték. A leghíresebb hollywoodi dívák és rendezők jelentek meg, a legtöbb nő sajnos Gucciban. Igazából nem hittük volna, hogy a kifutón látványos és gyönyörűnek ható dizájnerruhák ilyen rosszul tudnak állni bárkinek, főleg modelleknek és kisportolt színésznőknek, de sajnos az az igazság, hogy nagyon szánalmasra sikeredett a vörös szőnyeges pózolás.

A tüllel és filterekkel kevert estélyik több verzióját is láthattuk, Rosie-Huntington Whiteley modell egy mélyen dekoltált darabban tűnt saját méreténél kettővel szélesebbnek, Amber Valletta modell pizsamás prostinak nézett ki a kék, nadrágos verzióban, Dakota Johnson pedig mocsárba zuhant főnixmadárként jelent meg, de igyekezett méltósággal viselni a helyzetet.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-Vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!

Akin nem Gucci volt, az is kitett mindent, amit tudott, de legalábbis igyekezett a lehető legelőnytelenebb ruhát magára rángatni, mint Drew Barrymore. Gia Coppola valószínűleg meg nem értett gót tinilánynak képzelte magát még öltözés közben, Nicole Richie meg jelmezbálba indulhatott, akárcsak a csúnyán csomagolt ajándéknak öltözött China Chow – nézze csak meg a galériában!

Azért volt pár nyertese is az estének: Salma Hayek ragyogott a sok húspiacra induló veréb között, pedig ő is Gucciban volt. Evan Rachel Wood gyönyörűen mutatott a fekete, arannyal pöttyözött Gucci estélyiben és Kate Beckinsale is a jó ízlés határain belül tudott maradni. Végeredményben elég extrém vörös szőnyeges felvonulást produkált szombaton Hollywood, de legalább jól szórakozhatunk a képek nézegetése közben. Vagy ön szerint nem is olyan rossz a helyzet? Kommentálja a posztot Facebookon!

Oszd meg másokkal is!
Mustra