Idén is menő Down-szindrómás gyerekkel kampányolni

Idén sem maradunk Down-szindrómás gyerekkel promotált karácsonyi kampány nélkül. A Marks & Spencer, a Target, a Nordstorm és a Dolores Cortés után a Wet Sealnél is jó marketingfogásnak találták, hogy egy Down-szindrómás kamaszlánnyal reklámozzák legújabb kollekciójukat.

A 17 éves Karrie Brown története augusztus 12-én kezdődött azzal, hogy anyja létrehozott egy Facebook oldalt, ahova lánya aznapi outfitjeit töltötte fel. Az oldal pár hónap alatt annyira sikeres lett, hogy mára Karrie-nek több mint 27 000 rajongója van, ráadásul jó ízlésének hála felfigyelt rá kedvenc márkája, a Wet Seal is, aki Karrie egy nagy álmát valósította meg azzal, hogy a brand arcának kérte fel a Down-szindrómás lányt – írja a today.com.

A márkának, amikor felvette a kapcsolatot a családdal, mindössze annyi kikötése volt, hogy Karrie Brown "Modeling the Future" címre keresztelt oldalának legyen 10 000 rajongója. Amikor átlépték az áhított számot, már repülhettek is Los Angelesbe, ahol a cég a repülőúton, a szállodán és a bevásárlókörúton kívül még Disneylandbe is befizette a lányt és anyját.

„Karrie azt kérte, hogy Justin Biebert hallgassunk a fotózás alatt, amire énekelt és táncolt is. Sokat nevettünk, végig nagyon lazán és természetesen viselkedett a kamera előtt” – mondta a Wet Seal munkatársa, Jasmin Ezaby a márka sajtónyilatkozatában a közös munkáról, melynek eredményét néhány héten belül hozzák nyilvánosságra a cég oldalán, ahol egyébként is nagy figyelmet fordítanak a sokszínűségre és a befogadásra.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-Vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!

A Down-szindrómás modellek sorába beálló Karrie máris új célokat tűzött ki maga elé: nagy vágya, hogy egyszer Ellen DeGeneres showjában táncolhasson, így Facebook oldalára feltöltött egy táncos videót, amivel reméli, hogy felhívja majd a műsorvezető figyelmét is tánctudására. Hosszú távú, igazi nagy álma egyébként az, hogy másoknak segítsen a tanulásban, ezért a középiskola elvégzése után egy könyvtárban szeretne majd elhelyezkedni – tudta meg a today.com munkatársa a magát motoros csajnak valló tinédzsertől.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek