Divatszerkesztő lett Kate Moss-ból

Igaz, hogy a modellkedés a kívülállók számára legtöbbször a könnyű munkával megszerezhető jövedelmet jelenti, de sokszor okoz gondot az a manökeneknek, hogy mihez kezdjenek magukkal akkor, ha már fenyegeti őket a "nyugdíjazás" esete.

Ott van péládul az egyik legnagyobb név, Naomi Campbell, aki a lehető legügyesebb módon váltogatja kivétel nélkül milliárdos barátait, de gondolhatunk például az "ősmodellre", Twiggy-re is, aki még most is márkák arcaként tűnik fel, legutóbb a Marks&Spencer plakátjain láthattuk. És van egy hasonló kaliberű, szintén angol exportcikk, Kate Moss, akiről legtöbbször akaratos stílusa, botrányai miatt lehetett hallani, most pedig újdonsült, Vogue-nál betöltött állása fogja megtölteni az újságok címlapjait és hasábjait.

Kate Moss önéletrajza újabb sorral bővül: divatszerkesztőként foglalja el helyét a brit Vogue-nál, amelynek címlapjáról több mint harmincszor tekintett már ránk. Alexandra Shulman, a lap főszerkesztője elmondta, rendkívül örül annak, hogy a topmodell csatlakozik a csapatukhoz. "Alig várjuk, hogy a magazinban is megmutatkozzanak Moss olyan képességei, mint a vitathatlanul tökéletes divatérzéke, divattal kapcsolatos ismeretei és az, hogy tudja, mi a jól sikerült fénykép titka" – foglalta össze Shulman.

Kate Moss a brit Vogue címlapján.
Kate Moss a brit Vogue címlapján.Vogue UK
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek