Matilda belga királyné Nagy Madárnak öltözött

A belga királyné, Matilda egy 3220 dolláros (705 ezer forint), pelyhes, sárga Veronique Branquinho angóra kabátban jelent meg hétvégén Liege-ben. Hogy eddig nem hallott szinte semmit Matildáról?

Az azért lehet, mert az 1973-as születésű Mathilde d’Udekem d’Acoz csak július óta királyné, férje, Fülöp koronaherceg akkor vette át a 79 éves Albert királytól a hatalmat. Matilda 1999-ben ment hozzá Fülöp herceghez, négy gyerekük született. Matilda apja belga, anyja lengyel nemesi családból származik, de a királyné nem beszél lengyelül, csak franciául, olaszul, angolul és hollandul.

Kinek áll jobban a sárga?

Tehát a királyné egy 2013 őszére tervezett, igen feltűnő színű kabátban, és teveszín ruhákban jelent meg Liege-ben pár napja: a Daily Mail szerint teli találat volt a designer kabát, a Huffington Post viszont kicsit kritikusabban fogalmaz az egyébként mindig jól-öltözött királynéról – szerintük konkrétan úgy néz ki, mint a Szezám utca Nagy Madara.

Van benne valami, a finom kis szőrök és a sárga árnyalata is a Nagy Madár jelmezét idézik… Ön szerint úgy öltözött fel a királyné, mint egy mesehős (azaz bénán), vagy ultratrendi a megjelenése? Szavazzon!

Tetszik önnek a Dívány Tejben-Vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek