Ilyen kiegészítőkre vágyunk majd jövő nyáron

Nemrég ért véget a 2014-es tavaszi-nyári kollekciókat felvonultató divathét, ahol a javarészt monokróm ruhákon kívül számos meghatározó kiegészítő is megjelent a kifutókon. Összegyűjtöttük, hogy melyek azok a darabok, amiket minden bizonnyal kötelező lesz beszerezni a következő szezonban. Nézze meg az óriásgalériában, hogy milyen ékszerekre, cipőkre és táskákra fog fájni a foga jövő nyáron!

Színes táskákban jövő nyáron sem lesz hiány

Idén a kisebb méretű borítéktáskák és a klasszikus fazonú, pasztell- illetve metálszínű, nagyméretű táskák mellé több divatháznál is bejött az utoljára a kilencvenes években látott hátizsák és a bohémebb, rojtokkal díszített vonal is. Kedvenceink voltak a napszemüvegekben profi Karen Walker mélyvörös és szilva árnyalatú darabjai, a Louis Vuitton gyöngyökkel és tollakkal kombinált fekete táskái, valamint a Chanel és Tommy Hilfiger vagány hátizsákjai is.

A minimalistább vonalban gondolkodó Céline puha bőrből készítette el táskáit, de a Balenciaga is egyszerű és elegáns darabokban gondolkodott. A divathét egyik legmegosztóbb darabját; egy szemeteszsáknak látszó táskát a Lanvin vitte kifutóra, ezt Jil Sander 65000 forintos uzsonnás zacskójához hasonlóan aranyáron, várhatóan 1500 dollárért (327.500 forintért) szerezhetjük majd be, ha akarjuk.

Divatban marad a platform, de egyre népszerűbb a hegyes orrú cipő is

Míg tavaly a Prada gésa-holdjárókkal, a Céline pedig szőrös mamusszal riogatott, addig idén a Rochas okozott nagy meglepetést színes tollakkal felcicomázott papucsaival, amivel még az ókori szobrokban gondolkodó Dolce & Gabbana elől is elvitte a showt cipőfronton. Hordható és csinos lábbelikben gondolkodott idén a tejeskávé színű félcipőt bemutató Steven Alan, a kerti partikra alkalmas szandált tervező Dennis Basso, illetve a szexi pántos magassarkúkat bemutató Marissa Webb is. A Marnin kívül többek között a Concept Korea szerint is menő lesz jövő nyáron a platform, amit avantgárd-mintás és selyem masnis változatban is hordhatunk majd 2014-ben.

A napszemüveg trendeket a hetvenes évek határozzák meg

Ahogy a Dolce & Gabbana az ékszerekben, úgy Karen Walker a napszemüvegpiacon diktálja évről-évre a divatot. Nem volt ez máshogy az idei divathéten sem, túlméretezett kereteit imádta a közönség; azonban nagy meglepetésünkre jövő nyárra Stella McCartney és Marc Jacobs is egy merész napszemüveg-kollekcióval rukkolt elő, a Honor illetve Carolina Herrera szerint pedig a „funky” és a „glam” stílus lesz menő.

Látványos ékszereket hordunk jövő nyáron is

A Dolce & Gabbana pazar kiegészítőivel jó ideje nehéz felvennie a versenyt a többi divatháznak, idén Oscar de la Renta mégis megpróbálta a lehetetlent és látványos, színek kövekkel kirakott  fülbevalókkal és nyakláncokkal bűvölte el közönségét. De la Renta nőies ékszerei mellett szerettük a Dior vidám, gyöngyös nyakláncait, a Versace medúza logóval díszített darabjait, illetve a Just Cavalli meglepő műanyag fülbevalóit is.

Kesztyűben és turbánokban is tölthetjük a nyarat

Alexander Wang New-York-i divathéten bemutatott kollekciója után a legtöbb divatlapban és blogon feltették maguknak a kérdést a szerkesztők, hogy vajon Wang fehér könyökkesztyűje – amit saját logójával díszített – menő lesz-e jövő nyáron, vagy még most, időben el lehet felejteni a meghökkentő darabot. Kíváncsiak vagyunk, hogy Wang kesztyűje mellett divat lesz-e jövőre Derek Lam féle rojtos kendőben, vagy kockás kalapban járni, illetve mennyire lesz felkapott Ralph Lauren rikkancs sapkája, Sophie Theallett hajba fonható színes sálja, vagy a Marni színes kövekkel kirakott napellenzője.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-Vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!
Oszd meg másokkal is!
Mustra