Íme a 2014-es tavaszi-nyári divathét legnagyobb tévedései

Elvetemült ötletekben a 2014-es tavaszi-nyári kollekciókat bemutató divathéten sem volt hiány. Míg a New York-i vagy a londoni bemutatókon inkább a merészebb utcai viseleteken volt a hangsúly, addig Milánóban és Párizsban elsősorban a látványos couture kollekcióké volt a főszerep. Természetesen idén is volt szép számmal olyan tervező, aki kissé elrugaszkodott a valóságtól és megmagyarázhatatlan elemekkel tarkította zavarbaejtő kollekcióját.

Abban persze nincsen semmi rendkívüli, hogy a tervezők nem mindig vannak kreativitásuk csúcsán, vagy esetleg nem megfelelő helyről inspirálódnak. Az ilyen tévedésekből születnek az olyan, szélsőséges darabokból álló összeállítások, melyet ön is megnézhet a galériában!

Valószínűleg kizárólag extrém személyiségeken látjuk csak viszont Pam Hogg, a Tibi vagy Ryan Lo fejdíszeit, vagy a Supima ötödik elembe illő pasztellszínű kosztümjeit, de arra sem vennénk mérget, hogy a threeASFOUR nővér-, sírásó- vagy cserkész-egyenruháiban utcára lépnénk 2014 nyarán.

A hírességek egyik kedvenc tervezője, Zac Posen is meglepett minket idei kollekciójával, már most kíváncsiak vagyunk, hogy melyik híresség vállalja majd be a békazöld estélyit a vörös szőnyegen.

A Rodarte – melynek tervezője a kilencvenes évek Los Angeleséből merített ihletet – úgy gondolta, hogy nem megy ki a divatból az állatminta, a színes bugyinadrágokat és egyszerű fehér pólókat felvonultató Betsey Johnson pedig már tavaly is pezsgővel és aerobik órával vonta el a figyelmet kollekciójáról.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-Vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!

Kellemetlen pillanatokat okozott az idei divathéten többek között a tehenes estélyi ruhát bemutató Moshino, a zsákruhában gondolkodó Jean Charles De Castelbajac vagy az itt-ott kivágott, piros-fehér kockás ruhát kifutóra küldő Alexander McQueen is. Nézze meg a galériában a leghátborzongatóbb darabokat, melyekre remélhetőleg már nem fogunk emlékezni 2014 nyarán!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek