Ghesquière lehet Jacobs utódja a Louis Vuittonnál

Nemrég bemutatták az utolsó kollekciót, amit Marc Jacobs tervezett a Louis Vuittonnak és ezzel egy időben el is indultak a találgatások, hogy vajon ki lesz az utód. A márka vásárlóinak egy része szomorú, hiszem megkedvelték Jacobs munkásságát a francia divatháznál, azonban jócskán vannak olyanok is, akik már várták a vérfrissítést. Mi – habár nem vagyunk vásárlók – az utóbbiak táborát erősítjük és kíváncsian várjuk, hogy mit tesz le az asztalra a nemrég sminktermékekkel előrukkoló tervező utódja.

Csütörtökön robbant – az egyébként már régóta nyílt titokként kezelt – hír, hogy a stafétabotot és az ezzel járó felelősséget Nicolas Ghesquière, a Balenciagától alig egy éve elküldött tervező veheti át – írja a Luxury Society. Hedi Slimane képes volt megreformálni a régebben Yves Saint Laurent név alatt futó, ma már Saint Laurent-ként működő házat, ezért izgalommal tölt el mindenkit, hogy a 25 évesen a Balenciagához kerülő, majd tavaly onnan elküldött és azzal pereskedő Ghesquière mit alkot majd.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy posztunkról sem!

Habár a több divatcéget összefogó LVMH cáfolta a hírt, a Vogue, a Daily Mail és több befolyásos twitterező is tényként kezeli azt, illetve szerintünk sem kell sokat várni és hivatalosan is bejelentik majd az utódot.

Nicolas Ghesquière, Marc Jacobs utódja a Louis Vuittonnál.
Nicolas Ghesquière, Marc Jacobs utódja a Louis Vuittonnál.Victor Virgile / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Mustra