Ezt fogja hordani Katalin hercegné tavasszal

A 2014-es tavaszi-nyári kollekciókat bemutató divathét után nem sokkal mutatta be jövő nyárra tervezett gyűjteményét Katalin hercegné egyik kedvenc márkája, a Linda Bennett által alapított L.K. Bennett New Yorkban.

A cipész a tavalyi, Carolina Issával közösen tervezett darabokhoz hasonlóan vidám, színes, hordható és nőies cipőkben, illetve táskákban gondolkodott a következő szezonra. A vidám lábbelik láttán nekünk azonnal beugrott Manolo Blahnik Londonban bemutatott, hatvanas éveket idéző bohém gyűjteménye, de úgy tűnik, most a színes körömcipő a trend.

A modern kollekciót elnézve a Cambridge-i hercegnének nem lesz nehéz dolga; a javarészt harsány, kék, fehér, piros és lazac színekben pompázó, lapos- és magassarkú cipők illetve szandálok mindegyikét könnyen tudja majd kombinálni a tőle megszokott elegáns stílusú egyrészes designerruhákkal és estélyi viseletekkel is.

A bemutatott kiegészítők árairól sajnos még nincs tudomásunk, de várhatóan illeszkednek a brit márka eddigi áraihoz, azaz körülbelül 220-300 font  (76650 – 104530 forint) között mozognak majd. Nézze meg a galériában, hogy milyen táskával indulhat jövő nyáron a hercegné a strandra és milyen cipőkben integet majd fiával, György Sándor Lajossal a rajongóknak.

Tetszik önnek a Dívány Tejben-Vajban blogja?

Keressen bennünket a Facebookon, így nem marad le egy érdekes posztunkról sem!
Oszd meg másokkal is!
Mustra