A H&M valóban jóárasítja Isabel Marant-t

Júniusban hivatalosan is bejelentették, hogy idén az éktalpú sportcipők anyja, Isabel Marant lesz a H&M vendégtervezője. A november 14-étől kapható kollekcióról először szokás szerint csak pár kép szivárgott ki, és most végre megmutathatjuk az egész kollekciót. Részletek a hajtás után!

"Örömmel üdvözöljük Isabel Marant-t a H&M vendégtervezői között. A könnyed és városias kollekcióit a különböző divatelemek keverésének módja teszi igazán kortárssá. Jó szeme van a népies részletekhez is, valamint megvan az a ritka képessége, hogy olyan darabokat kreáljon, amelyeket az emberek szívesen viselnek. Biztosak vagyunk benne, hogy a H&M vásárlói lelkesedni fognak ezért a kollekcióért" –  nyilatkozta korábban Margareta van den Bosch, a H&M kreatív tanácsadója.

Az biztos, hogy a márkához nagyon közel áll a tervezőnő stílusa, hiszen az üzletben már így is bőven találni olyan darabokat, amelyek az ő kreációit idézik, sőt, ezek közül több le is volt árazva ottjártunkkor. Kattintsa csak alábbi galériát – ide olyan dolgokat válogattunk össze, melyek hasonlítanak a Marant gyűjtemény ruháihoz és már most kaphatók a H&M-ben!

De nézzük, hogy mit kínál a tervezői kollekció, amelyben egyébként gyerekeknek szánt darabok is vannak. A szerkesztőség tagjainak ez utóbbiak tetszettek talán a legjobban, és biztos van, aki szívesen öltözteti gyermekét tetőtől talpig jóárasított tervezői cuccokba. Isabel Marant kollekciója egyébként tele van alapdarabokkal a szürke pamutfelsőtől kezdve a hozzáillő nadrágon át a fehér pólókig és bőrnadrágokig. Ennek köszönhetően viszonylag barátiak az árak is, igaz, pár ezer forinttal többet kell fizeteni értük, mint azokért a darabokért, amelyek hasonlóak, de nem viselik magukon a tervezőnő keze nyomát.

Persze a flitteres leggingsért azért több tízezer forintot kell majd a pénztárnál hagyni, akárcsak a rojtos csizmáért, de ezek áráért akár már két Marant-ruhát is vehetünk. Egy biztos, ha nem rajong a kirívó megjelenésért, ám kedveli a tervezői kollekciókat és az egymással jól variálható darabokat, lesz miből válogatni. Nem is tudtuk az összes cuccot betenni így is kövér galériánkba, de  ide kattintva a teljes kollekciót megtekintheti!

És hogy mennyire lesz kelendő Marant kollekciója itthon? Ezt nyilván csak a premier után lehet megmondani. A mi tapasztalataink szerint az utóbbi időben a Versace olcsósított kreációinak volt a legnagyobb sikere, és ez lényegesen más világot képviselt mint a novemberben az üzletekbe kerülő darabok.

Oszd meg másokkal is!
Mustra