Szuperhősnek öltöztek a hírességek a múlt héten

A szerkesztőségben úgy gondoltuk, kicsit változtatunk a heti rendszerességű Ki viselte jobban?! posztokon és nem vesszük annyira szigorúan, mint régebben: nem feltétlenül kell, hogy két híresség ugyanazt a ruhát vegye fel (természetesen erre is lesz példa), elég, ha egy bizonyos trendnek hódolnak be és ahhoz találnak ki valamilyen körítést.

Ezen a héten a fő irányvonalat a kepp adja, tudja, az a ruhadarab, ami átmenet a poncsó és a kabát között. A már-már kicsit unalmassá vált Cara Delevingne nővére, Poppy Delevingne és két tervezővé avanzsált híresség, Victoria Beckham és Stella McCartney is magára öltötte, de ismét önnek kell döntenie, hogy kinek állt jobban.

Jennifer Aniston vs. Katie Holmes

A kockás ing jobban mutat

Közel sem reprezentatív példánk alapján a színésznők szeretik a kockás inget. Sokszor pedig az is megesik, hogy ugyanarra a darabra bukkannak rá a boltra (vagy kapják a cégtől), így történt ez Jennifer Anistonnal és Katie Holmes-szal is. Mindketten egy szaladgálós hétköznapra vették fel, de míg Holmes büszkén pózolt a fotósoknak, addig Anistonról csak egy lesifotónk van, ennek minőségéért előre is elnézést kérünk. A körítésük természetesen különbözött, így kezdődhet is az alaposabb szemrevétel.

A Jóbarátok egykori sztárja a "minden hétköznapi, egy dolog márkás" elvet vallotta ezen a napon, ugyanis egy teljesen egyszerű farmerrel és egy láthatóan régebbi Chanel-táskájával egészítette ki a szettet. Az arctalanságát segítendő hatalmas kalapot és napszemüveget vett fel, ezen kívül lábaira fekete-halványnude színű telitalpú cipő került.

Ami megegyezett Katie Holmesnál is, az a fekete táska, az óriási napszemüveg és a farmernadrág. A színésznő egy barna bőr bokacsizmát választott a szetthez, kicsit izgultunk azért, hogy ne egy western fazonú legyen az: messze van még a beöltözős halloweeni időszak.

Anna Dello Russo vs. Gisele Bündchen

A rockos ruha jobban áll

Mindketten a divatipar jellemző arcai, nem csoda tehát, hogy az éppen aktuális (vagy már éppen nem?) trendek közül ugyanazt választották: a szegecseket. A sejtelmes ruhát éppen csak összetartják a fém betétek, de a fotósok sajnos szomorúak: még így is villantásbiztosak.

A japán Vogue divatszerkesztője, Anna Dello Russo egy hónaljtól lefelé végig sliccelt ruhát választott, a hiányzó részt pedig a teherautó ponyváiról ismerős fémkarikák pótolták. A több bizony több alapon Russo fémes karkötőket halmozott fel csuklóján, fülébe azonban decens ékszerek kerültek. Lábaira egy magas sarkú szandál került, aminek a fazonja külön dicséretet érdemel, hiszen legtöbbször ezek a boka körüli részek négyszer akkorára vastagítják az ember lábának legvékonyabb pontját, itt azonban ez abszolút nem érvényesül. A körmök fukszia színűek, a táska aranyfényben pompázik, a haját pedig szokás szerint kettéválasztva és kiengedve viselte a nemrég a H&M-mel is együttműködő divatmániás.

Gisele Bündchen hasonló ruhát választott még anno a MET-gálára, ő azonban a szolidabb verziót preferálta. A kép tanúsága szerint a láncos karkötők neki is bejönnek, táskaként pedig egy clutch-ot választott magának. A cipő díszítését elnézve csak remélni tudjuk, hogy nem történt baleset és a modell nem akasztotta össze a saját lábait. Nem meglepő módon neki is van kapcsolata a H&M-mel: az éppen futó őszi kollekciónak ő az arca. Sminkje abszolút természetes volt, haját pedig - a fotó erejéig - egy oldalra fésülte.

A keppek csatája

A keppet fantáziadúsabban viselte

Ebben a küzdelemben most kivételesen hárman mérkőznek meg, de egy közös van bennük: mindannyian egy fekete keppet választottak mielőtt az utcára léptek volna. Poppy Delevingne, Victoria Beckham és Stella McCartney közül nehéz lenne választani, nézzük is a szetteket külön-külön.

Abszolút személyes vélemény, de úgy gondoljuk, hogy Poppy Delevingne szebb húgánál és izgalmasabban is öltözik. Míg Cara Delevingne most éli a fiatal Kate Moss életét, addig az idősebbik testvér kreatívabb szettekkel örvendeztet meg minket. Ilyen volt a legutóbbi is, ahol a fekete köpenyhez - szerencsére - színes dolgokat vett fel: a tarka mintás szoknyában visszaköszön mind a sötétkék kötött pulóver, mind a neonos sárga bokacsizma színe. Sminkje és frizurája abszolút természetes, táskát nem vitt magával, viszont - a képen kevésbé látszik - a pulóvere felső részét egy kövekkel kirakott statement nyaklánc takarja.

Stella McCartney virágmotívumos hímzéssel ellátott köpenyéhez enyhén Addams Family-s arcát hozta magával, fehér zárt nyakú felsőt és szaténos hatású ceruzanadrágot viselt. Az egész szett egy kicsit unalmas, a fekete színű, kerekorrú cipő ezen sajnos nem változtat.

Victoria Beckham S-es Kim Kardashiannak öltözött, ő is a fekete élrevasalt nadrág mellett döntött, amihez színben passzoló hegyesorrú magassarkú cipőt vett fel. A blúza mélyen dekoltált, lágy esésű, a táskája geometriai mintákkal tarkított, a hajára viszont egyelőre nem igazán találunk szavakat. Talán azt is Kim Kardashian ihlette.

Oszd meg másokkal is!
Mustra