Menő vagy ciki a copfra aggatott póthaj?

A milánói divathéten debütált a furcsa elképzelés.
A milánói divathéten debütált a furcsa elképzelés.Getty Images / www.getty.com

Érdekes hajtrenddel rukkolt elő a Missoni a 2014-es tavaszi-nyári szezonra. Bár a póthajat általában takargatni szokás, az olasz márka mégis kiegészítőként használja a hosszú, egyenes végűre hagyott tincseket, így a nőknek most már arra sem kell venniük a fáradtságot, hogy kemény tízezrekért, profi hajhosszabbítás során csináltassanak természetesnek tűnő hajkoronát.

A trükk elkészítése igazából semmi extra és pár száz forintból ki is jön: csak egy hajgumi és pár tincs bármilyen minőségű póthaj kell hozzá. Kösse haját sima copfba, majd tűrje picit vissza a hajgumin, a szabad résbe pedig csíptesse bele a tincseket és már kész is. A lehető legnagyobb kontraszt érdekében tanácsos eredeti hajszínünktől eltérő műhajat választani: feketéhez szőkét, szőkéhez pedig sötétbarna tincseket ajánlanak.

A praktikát remélhetőleg a Missoninál sem gondolják komolyan, valószínűleg csak látványilag akarta valami újjal felhívni magára a figyelmet az olasz márka ahol úgy tűnik, már mindent megengedhetnek maguknak a tervezők. Ön igénytelen kísérletezésnek vagy egyedi megoldásnak tartja a lófarokra aggatott póthajat? Szavazzon!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1805) (1820) Ciki!
Mustra