A főnökasszony álma: Attitude cipő

Zoób Katti bővítette amúgy igen széles termékskáláját, és már cipőket is lehet vásárolni az Attitude ruhák mellé. A lábbelik tökéletes kiegészítői a magyar állami divatház ruháinak, és tényleg olyan stílust képviselnek, amilyenben eddig itthon nem sokan gondolkoztak: a jó ízlésű, negyvenes-ötvenes, komoly szakmai múlttal rendelkező, jól kereső nőknek vannak kitalálva.

A lábbeliket Magyarországon gyártják a Barben Kft. Borsodi üzemében, a technológiát Bencsik Mihály cipőkészítő szolgáltatja, a formaterveket pedig Attalai Zita cipőtervező találja ki. A cipőkben – készítőik szerint – egész napokat ki lehet húzni magas sarkon, lábfájás nélkül. A Barben Kft. egyébként nagy múltú cég, mostanság főként a német piacra készítenek bérmunkában rengeteg cipőt (évi 600 ezer pár készül náluk), mert a magyar piacon az olcsó keleti lábbelik győztek.

Az Attitude cipők közt van magasabb és alacsonyabb sarkú is, vannak egész bulikompatibilis masnis verziók és olyanok, amiket egy tanárnő is viselhet anélkül, hogy túl hivalkodó lenne. Az árak is egész barátiak ahhoz képest, hogy a bolt többi terméke mennyibe kerül: 35 ezer egy körömcipő, 50 egy csizma. A cipők mind bőrből vannak, a talpbetétjük is bőr, kézi megmunkálással készülnek, a sarkak nem festettek, hanem bevontak, szivacsbetétetekkel és kidolgozott kivágásokkal teszik őket kényelmessé. A javarészt fekete lábbelikhez a táskaválasztás sem lehet gond, a színes darabokhoz pedig árnyalatában illő ruhával tud szolgálni Zoób. Képeket a cipőkről és árakat a galériában talál!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek