Abodi Dóra döntős a Vogue idei tehetségkutatóján

Szavazzon Abodi Dórára a Vogue Talentsen!
Szavazzon Abodi Dórára a Vogue Talentsen!

Már augusztus elején beszámoltunk arról, hogy a Vogue idei tehetségkutatójára három hazai tervező, Abodi Dóra, Szimon Ágnes Nóra és D'ora Tokai is benevezett. A Muuse és a Vogue Talents által szervezett designerverseny első fordulója nemrég lezárult, melyen a tíz döntős közé egyedüli magyar tervezőként őszi-téli kollekciójával Abodi Dóra is bekerült.

A Milánóban élő tervezőt 500 designer és 60 középdöntős közül választotta ki a Vogue Italia és a Vogue Talents divatszerkesztője, Sara Maino. A döntőbe került 10 versenyzőnek természetesen van miért versengenie egymással, hiszen a tét nem kicsi; a nyertes tervező a muuse.com-on nemzetközileg is értékesítheti majd gyűjteményét, illetve egy márkát bemutató interjú is megjelenik majd vele a Vogue Italia honlapján.

Ha önnek is tetszik Abodi Dóra New Religion N.1. névre keresztelt kollekciója, október 5-ig ide kattintva adhatja le szavazatát a jelenleg negyedik helyen álló tervezőre. Az eseményre létrehozott Facebook oldalon pedig egy Unisus türkiz DA minitáskára is szert tehet szavazatával.

Nyerjen designertáskát szavazatával!
Nyerjen designertáskát szavazatával!
Oszd meg másokkal is!
Mustra