Mindenki utánoz valakit az Emmy-n

Az Emmy gálán mindenki kitett magáért idén, a legtöbb színésznő nagyon eltalálta, mi áll neki jól, de elkaptunk pár különös jelenséget is. Például a Vészhelyzet színésznőjeként befutott, 47 éves Julianna Marguiles, aki most a Férjem védelmében című sorozatban szerepel, túltett 18 évvel ezelőtti önmagán. Eddig nekünk és a Huffington Postnak sem tűnt fel, mennyire hasonlít Sarah Hyland Mila Kunisra, de most már nem lehetett elmenni a hasonlóság mellett: Hyland egyszerűen lemásolta Kunis 2011-es Aranyglóbuszos szettjét. Claire Danes és a Reklámőrültekből ismert January Jones is olyan, mint két tojás, nézze csak meg!

Julianna Marguiles vs. Julianna Marguiles

Mikor szebb Marguiles?

A 65. Emmy díjkiosztón Julianna Marguiles 1995-ös önmagát idézte, amikor még a Vészhelyzetért vehetett át Emmy díjat, csak most sokkal jobban néz ki a színésznő, mint 18 éve – írja a Huffington Post. Reed Krakoff tervezte a fehér, virágokkal díszített selyemruhát, mely kiemelte Marguiles sportos alakját. 1995-ben egy sima fehér szaténruhát viselt a színésznő, és göndör frizurát, melynél szerintünk jóval előnyösebb a mostani vállig érő, egyenes haj. És ön szerint?

Sarah Hyland vs. Mila Kunis

Hasonlít Hyland Kunisra?

A Huffington Post szerzőit igencsak meglepte, amikor a mozifilmeken dolgozó Mila Kunis megjelent a tévéfilmek Oscarjaként számon tartott Emmy-n: aztán leesett nekik, hogy valójában Sarah Hylandet, a Modern család színésznőjét látják olyasmi zöld ruhában, amilyet Kunis viselt két évvel korábban a Golde Globe-on. A színésznő mintha direkt rájátszott volna a hasonlóságra a dekoltázzsal, a sminkkel és a lófarokkal is: a két színésznő döbbenetesen hasonlít szerintünk, de persze ön lehet, hogy ezt másképp látja.

(Carolina Herrera Hylanden)

January Jones vs. Claire Danes

Hasonlítanak?

Egyik kedvencünk, a Mad Men Bettyjeként ismert January Jones valószínűleg véletlenül öltözött fel nagyon hasonlóan Claire Daneshez. A két színésznőt igazából csak frizurája különböztette meg egymástól a gálán, és bár Danes sápadtrózsaszín Armani Privé ruhája más szabású volt, mint Jones Givenchy-ja, de a színek és a két nő hasonló kisugárzása teljesen összemosta a két szettet. Szerintünk.

És ön szerint? Hasonlít a Rómeó + Júliából ismert 34 éves Danes és a 35 éves Jones?

Oszd meg másokkal is!
Mustra