12 modell, akiket érdemes követni Instagramon a divathét alatt

A hírességek körében is népszerű Instagramra a modellek is rákaptak az elmúlt években. Szinte nem telik el úgy nap, hogy ne osztaná meg életét követőivel Palvin Barbara, Anja Rubik, Coco Rocha, Cara Delevingne vagy Doutzen Kroes.

De az egy hete kezdődött divathéten felbukkant új modellgeneráció sem rest kihasználni az Instagram előnyeit, ahol egyedülálló perspektívákkal (backstage fotók, bulizós képek és önfotózás a tervezőkkel) keltik fel a közönség figyelmét. A Shefinds.com szerkesztői összegyűjtötték azt a 12 modellt, akiket érdemes követni az Instagramon a divathetek alatt. Nézze meg ön is, milyen az új, interneten önreklámozó modellgeneráció!

Gracie Hartzel (@ graciehartzel)

Gracie nem szégyelli Instagramján dokumentálni utazós életmódját, előszeretettel közvetít a legújabb divatbemutatókról és divatkampányokról is, melyekben helyet kap. A fiatal modell a háttérben zajló eseményekről, mókázásokról is aktívan beszámol, backstage képeivel néha azt a hatást kelti, mintha a modellek élete valójában sokkal normálisabb lenne, mint azt gondolnánk.

Constance Jablonski (@ constjablonski)

Mihalik Enikő barátnője, a Twitteren is népszerű Constance Jablonski rendelkezik a legtöbb követővel az Instagramon a fiatal modellek közül. Képein kedvenc tervezőivel pózol, de látható, ahogy Helmut Lang, a Dior, a Dolce & Gabbana vagy Isabel Marant divatbemutatóján sétál. A 22 éves Jablonskit érdemes követni, mindig nagyon aktív és update.

Alexandra Martynove (@ alexexmarch)

A modellszakmában friss arcnak számító Martynove színpad előtt és mögött is szereti az önfotózást, de gyakran tölt fel Instagramjára kamaszlányos képeket színes biciklikről, befőttesüvegekről, kézfejre szállt legyekről és strandolásról is. Legutóbbi képe a Thakoon showt megelőzően készült a backstageben.

Flaviana Matata (@ flavianamatata)

Az 1988-ban született tanzániai szépségkirálynő leborotvált hajával hívta fel magára a figyelmet a 2007-es Miss Universe szépségversenyen. Azóta felkerült a Dazed & Confused, az iD Magazin és az L'Officiel címlapjaira is. Instagramjára inkább munkáit teszi ki, szívesen osztja meg követőivel, hogy hogyan sikerültek a Vivienne Westwoodnak, Tory Burchnek vagy a Suno-nak lőtt kampányképei. Most éppen a New York-i divathétről közvetít.

Martha Hunt (@ marhunt)

A változatos, gúnnyal teli Instagram képeivel a válogatásból az egyik kedvencünk Martha Hunt, aki gátlástalanul rámutat a divathéttel kapcsolatos furcsaságokra és az azt körülvevő őrületre. Az 1989-ben született modell ezenkívül szívesen fotózkodik modell barátnőivel és oszt meg képeket utazásairól is.

Nadja Bender (@ nadjabender)

A Rodarte és az Alexander Wang bemutatóin is feltűnt modell – aki minket Cindy Crawford fiatalkori mására emlékeztet – szereti a szupertrendi önfotózást, de szívesen tölt fel Instagramjára pillanatképeket is a bemutatókra való felkészülésről, modelltársairól, étkezési szokásairól és házi kedvenceiről is.

Josephine Skriver ( @ josephine_skriver )

Skriver Instagramja úgy néz ki, mint amilyet egy normál húsz évestől elvár az ember. A fiatal modell mindent rögzít, ami a divathéten történik a castingoktól a sminkszobán át a hátsó sikátorokban tartott kávészünetekig. A három nappal ezelőtti Alexander Wang afterpartyn Mihalik Enikővel pózoló Skrivert érdemes követni, oldala tele van vicces arcokkal, furcsa mókákkal és egyéb őrültségekkel.

Charlotte Hoyer (@charlotte_hoyer)

A szőke modell divatbemutatós képei mellett leginkább magát szereti fotózni, de előszeretettel dicsekszik követőinek híresebbnél-híresebb ismerőseivel, illetve jól láthatóan kedveli a cicás- és ételfotókat és a mostanában divatos életigazságokról szóló képeket is.

Caroline Brasch (@ caroline_brasch)

A models.com által felállított ötvenes listán a 19. helyen álló modell az elmúlt évek nagy favoritja volt a divatheteken. Brasch Instagram képeiben a többi modellhez képest van valami normális, életszagú. A Kate Moss rajongó modell a munkáin kívül leginkább arról tesz ki képeket, amivel a szabadidejét tölti; bevásárlás, utazás, sétálás, futás, szórakozás stb.

Karlie Kloss (@ karliekloss)

A Victoria's Secret egyik angyala, a 21 éves Kloss mindent megörökít, amit szeretni lehet a divathetekben: izgalmat, várakozást, szórakozást, tervezőket és modelleket. A modell a legtöbb képen valós vigyorral az arcán pózol, Instagram oldala alapvetően olyan, mintha valóban barátai lennénk a szupermodellnek.

Jasmine Tookes (@ jastookes)

A 22 éves modellt a stylistként dolgozó anyja bemutatótermében fedezték fel hét évvel ezelőtt. Azóta a legtöbb neves divatház kifutóján és reklámkampányában megfordult már Tom Fordtól a Versace-ig. Instagram oldala Kloss-éval ellentétben mégsem játékos vagy mókás, inkább szexi és önimádó. Leginkább azoknak ajánlott, akik szeretik a fehérneműs és a tengerparti vakációkon lőtt képeket.

Joan Smalls (@ joansmalls)

A Puerto Ricoból származó Smalls jelenleg az egyik legfelkapottabb modell a világon, így nem csoda, hogy Instagramja is úgy néz ki mint egy profié. Hangulatos képei között találni selfie és divatfotókat, backstage képeket és híres barátnőivel, mint például Cara Delevingn-nyel való közös képeket is.  A modell a legtöbb kollegájához hasonlóan a Twitteren is szórakoztatja követőit.

Oszd meg másokkal is!
Mustra