Meztelen modellek és csoportszex az ex-Vogue főszerkesztő új divatlapjában

Kim Kardashian még állapotosan pózolt a magazinnak
Kim Kardashian még állapotosan pózolt a magazinnak

A divatvilág egyik legprovokatívabb ex-Vogue főszerkesztője, Carine Roitfeld éppen egy évvel ezelőtt indította el saját monogramjával fémjelzett lapját CR Fashionbook néven. A magazin harmadik, őszi-téli szezonra készített címlapján és hasábjain a még terhes és azóta kiszőkült celebnő, Kim Kardashian látható, akiről a meglepő képeket Roitfeld jó barátja, az egocentrikus tervező, Karl Lagerfeld készítette májusban.

Az erotikus magazinra hajazó divatlapnak mégsem a hasat villantó, arany fogsorral és lekváros szájjal pózoló kismama az egyetlen furcsa pontja, ugyanis a lapba készült egy tengerparti csoportszexet imitáló anyag is Karlie Kloss, és egy Robin Thicke videóban is félmeztelenkedő modell, Emily Ratajkowski főszereplésével – írja a huffingtonpost.com. A Bruce Weber által fotózott fekete-fehér és színes képeket ide kattintva nézheti meg.

Illenek az ilyen jellegű anyagok a divatlapokba?

Valamennyire várható volt, hogy Roitfeld fedetlen mellekkel és pornográf témákkal kívánja eladni majd magazinját, hiszen amikor a francia Vogue-ot vezette, akkor is felbukkant a divatlapban egy-két hasonló sorozat, melyet a Helmut Newton előtt való tisztelgéssel magyarázott az ex-főszerkesztő. Ön szerint jó ötlet divatlapot ilyen hatásvadász fotókkal eladni, vagy nem fér bele a gruppenszex?

Csoportszex a divatlapban
Csoportszex a divatlapban
Oszd meg másokkal is!
Mustra