Turkáljon ön is díjnyertes tervezők árnyékában!

Az elmúlt hetekben több magyar tervező is nyár végi leárazást tartott, így lehetett viszonylag jutányosan hozzájuttni több Nanushka, Je Suis Belle kreációhoz, és az USE unused pop-up boltja is hamarosan megnyit. A Monofashion Shop, ahol több honi designer (pl. Artista, NUBU, Anh Tuan) kollekcióinak darabjait is meg lehet vásárolni, ismét meghirdette a turinapokat, ami szerdán kezdődött és szombatig tart, és állítólag minden 1000-5000 forintért kapható. Természetesen mi is megnéztük, hogy mi a helyzet.

Az üzlet hasonló rendezvényein tolongani szoktak az emberek, de az első napon, négy óra magasságában még alig voltak. Persze lehet, hogy a dolgozó nők később megtöltötték a boltot. A tömeg egyébként nem hiányzott, hiszen így sokkal jobb válogatni, a próbafülkénél sem kell sorban állni, és az eladók szívesen segítenek, ha szükségünk van rá. Aki viszont arra számít, hogy majd nagy nyugalomban beszerez pár jóárasított ruhát ismert magyar tervezőktől, csalódni fog.

A vállfák között böngészve ugyanis a Gombold újra! idei döntőjén jól szereplő NUBU ruhái és a használt cuccok között nem igazán találkoztunk más designerek munkáival. Ha viszont rajong a Miju nadrágokért vagy a Kookaï felsőkért, akkor itt a helye, ezek most tényleg nagyon jutányos áron vannak. Sőt, aki a pasijának akar vásárolni, az leárazott F&F ingekkel is találkozhat. Igen, jól olvasta, F&F. Merthogy a turinapokra az üzlet tényleg turkálóvá alakult és nemcsak magyar márkák közül válogathat, aki betér. Mondjuk F&F cuccokat minden turiban találni, ide pont ezért indultunk...

A mi kedvencünk egyébként egy fekete NUBU ruha volt, ami most féláron a miénk lehet, 32 helyett 16 ezer forintért. A szerdai kínálat minket egyébként tényleg nem győzőtt meg, de a hivatalos Facebook oldal szerint csütörtökön frissítik a készletet, így senkinek ne szegje kedvét, hogy mi nem jártunk sikerrel. Ami a kiegészítőket illeti, a Karman J. ékszerek például 5000 forintos áron kaphatóak a turinapok alatt - derült ki a Facebookról.

Oszd meg másokkal is!
Mustra