Így eddzen a Vogue 902 oldalas szeptemberi számával

A külföldi divatmagazinok, különösen a Vogue szeptemberi számát mindenki nyálat csorgatva várja, de mit kezdjünk vele, ha már hatvanszor végiglapoztuk, és unjuk? A refinery29 egyik segédszerkesztője kipróbálta, hogy milyen az, ha kézi súlyok hiányában a közel 1,5 kilós újsággal edz az ember. Részletek a hajtás után!

A szerkesztőség a The People's Bootcamp megalkotóját, Adam Rosantét kérte meg arra, hogy állítson össze egy gyakorlatsort, amelyet Tara Rasmus, segédszerkesztő mutat be a mellékelt videóban. A kisfilmből kiderül, hogy aki komolyan gondolja ezt az edzést, annak nem egy, hanem egyenesen két magazinnal kell rendelkeznie, ugyanis vannak olyan gyakorlatok, amelyekhez egy kiadvány nem elég. Dráma.

„Én tényleg ezzel a módszerrel edzettem, amikor a szüleimnél voltam, és nem volt kéznél súlyzó. Persze fontos, hogy a magazin elég vastag és így elég nehéz legyen. Igaz, nehéz megfogni, és fájnak tőle az ujjak. Inkább használjunk rizzsel vagy a liszttel teli zacskót vagy palackot” – írja az egyik olvasó, aki emellett azt ajánlja, hogy inkább digitális formában olvassuk a divatmagazinokat. Tara Rasmus szerint egyébként a fogásból adódó fájdalmat el lehet kerülni, ha gumivall összefogjuk a magazint, így nem csúsznak szét a lapok. „A magazin tényleg nehéz, és a gyakorlatok kemények” – tette hozzá.

Oszd meg másokkal is!
Mustra