A hét legrosszabbja: Victoria Beckham saját ruhájában

Victoria Beckham New Yorkban
Victoria Beckham New YorkbanProfimedia-Red Dot

A legrosszabbak között üdvözölhetjük a héten Victoria Beckhamet, aki saját tavaszi kollekciójából választott magának ruhát. Az általában jól öltözött tervező – egyben focistafeleség – szokásától eltérően nem alakkövető szettben indult a New York-i divathét alatt vásárolni, hanem egy oltári bő ruhában, ami alatt egész családja elfért volna.

„Imádom ezt a ruhát, tegnap ezt viseltem és nagyon kényelmes, nyárias, szeretem a romantikus hangulatát! Tudjátok, minden szezonban szeretem kihívások elé állítani magam, és amikor először felderengett előttem ez a ruha, azon gondolkoztam, hogy tehetném vonzóvá, hogy lehetne szexis annak ellenére, hogy ilyen bő. Szerintem sikerült azzá tenni és ez egy nagyon menő ruha. Nagy sikert aratott tegnap ez a ruha, bementem sok üzletbe lés mindenhol mondták, hogy jaj, milyen szuper ez a ruha! Olyan érzés volt, mintha egy felhőt viselnék! Nagyon kényelmes és szép is!” – áradozott Victoria Beckham a Daily Mailnek.

Tényleg ez Beckhamné kedvenc ruhája, Twitterre is posztolta.
Tényleg ez Beckhamné kedvenc ruhája, Twitterre is posztolta.Twitter

Szerintünk ebben a lepelben semmi szexi nincs és a ruhát magasztalók is hazudtak Beckhamnének: megértjük őket, ha Victoria Beckham szembejönne, és beszélgetést akarnánk vele kezdeményezni, illetlen dolog lenne azzal kezdeni, hogy de csúnya a szettje. Viszont a halványkék borzalom annyira megkerülhetetlen, hogy ha már úgyse bírjuk levenni róla a szemünket és mondani kell valamit, hajlamosak leszünk megdicsérni.

Saját magát is posztolta Twitteren a ruhában, de nem túl jó minőségben.
Saját magát is posztolta Twitteren a ruhában, de nem túl jó minőségben.Twitter

Szerintem ez a ruha...

Nekünk a ruha színes se tetszik, a szabásról nem is beszélve, ami még a sáskatestű tervezőből is kövér matrónát csinál, de persze nem zárkózunk el attól, hogy valakinek tényleg bejöjjön a bő szabású ruha, úgyhogy szavazzon: önnek tetszik Bechkam 2014 tavaszára tervezett darabja, és ha a koppintása bekerül a Zarába, meg fogja venni, vagy ön is szörnyűnek látja a ruhát, akárcsak mi, és az alábbi profi paparazzo-fotó hátterében ácsorgó emberek?

Ha a fenti fotó nem lenne elég, és itt is nézegetné a felhőbe bújt Beckhamet, tessék... Kattintson a képre, nagyobb lesz, és jobban látszik majd a férfiak meglepett tekintete a háttérben!
Ha a fenti fotó nem lenne elég, és itt is nézegetné a felhőbe bújt Beckhamet, tessék... Kattintson a képre, nagyobb lesz, és jobban látszik majd a férfiak meglepett tekintete a háttérben!Profimedia-Red Dot
Oszd meg másokkal is!
Mustra