Alexander Wang boxeralsót tervezett a nőknek nyárra

Harmadik napja tart a New York-i divathét, a szombati napon olyan neves divatházak mutatták be tavaszi-nyári kollekcióikat, mint a Jill Stuart, Prabal Gurung vagy a Lacoste.Tegnap vonultatta fel 2014-es gyűjteményét a Balenciaga kreatív vezetéséért is felelős Alexang Wang, aki fiatal kora ellenére egyre nagyobb sikereket ér el a divatszakmában.

A ruháit a közelmúltban ingyen osztogató Wang jópár dolgot átmentett őszi kollekciójából a melegebb szezonra. A kötött szkafanderen kívül szinte minden megjelent a Pier 94-ben tartott bemutatón, a könyökig felhúzható Wang feliratú kesztyű, a fekete zoknival kombinált fehér magassarkú mellett megjelentek az ingek, a kötényruhák, bőrruhák, az ultraminik, a papi gallérok és a boxeralsók a 29 éves designer kifutóján.

„A férfiasság és a nőiesség kettőségére, a perverzitásra és az ártatlanságra gondoltam a tervezésnél. Azt akartam, hogy ez szórakoztató, szellemes formában jelenjen meg a kifutón” – mondta a Vogue-nak a javarészt hideg szürke, fekete, fehér, kék illetve rózsaszín árnyalatokat kapott darabokról Alexander Wang.

A tervező 2014-es tavaszi-nyári kollekciójából – amire kíváncsi volt Courtney Love, Terry Richardson és Kanye West is – szerettük a bőrberakásokkal felturbózott szoknyákat, az ingekkel való kísérletezést és a térdig érő kötényruhákat. Nézze meg a galériában, hogy mit tervezett Wang a nyárra!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek