Jane Fonda húzza a L'Oreal legújabb kampányát

A cég nem fogta vissza magát, amikor a legújabb kampányához választott képviselőket: olyan neveket sikerült megnyernie többek között, mint a hetvenöt éves Jane Fonda, aki háromszor idősebb, mint egy-két másik résztvevő, Eva Longoria, Julianne Moore, Freida Pinto vagy a Victoria's Secret modell, Doutzen Kroes. Emellett aztán még egy tucat hírességet választottak a csapatba, amivel az új körömlakk és rúzs kollekciót reklámozák. Ehhez pedig sikerült megcsinálniuk a legémelyítőbb, legtöményebb behind the scenes videót, amiben mindenki nagyon boldog és elégedett mindennel. A L'Oreal úgynevezett colour desingere, Orrea Light azt mondta, hogy ezt a kollekciót minden páratlan, egyedi szépségnek készítették.

"Imádom a Privée kollekciót, mert rajta van a terméken a nevem" – mondja az elején nevetve Eva Longoria. "Megvan a saját rúzs és körömlakk árnyalatom, milyen szerencsés vagyok!" – olvadozik Julianna Moore is. A termékektől Freida Pinto például elbűvölőnek érzi magát, míg a Vcitoria's Secret modell Doutzen Koes arról beszél, hogy nagyon elegáns ezektől a rúzsok és lakkoktól. Ráadásul hétköznapi színekről van szó, ezért bármikor felteheti őket, ebből következően pedig a L'Oreal termékeknek köszönhetően tulajdonképpen mindig őrülten elegáns lehet. Olyan jó hangulatban telt a fotózás, Longoriának nagyban köszönhetően, aki Kroes szerint tele van energiával, hogy még Jane Fonda is sírt a nevetéstől, és meg kellett igazítani a sminkjét.

160960042
Vittorio Zunino Celotto / Europress / Getty

A reklámot aztán Jane Fondára húzták fel, ő ül középen, mintha éppen mondani készülne valamit, a körülötte összegyűlt modellek és színésznők pedig mintha hatalmas érdeklődéssel hallgatnák. Majdnem egyenrangú partnernek tűnik a korban második (ötvenhat éves) Inés de la Fressange, aki némi lazaságot és elnéző gyengédséget is megengedhet magának, és Julianne Moore (ötvenkét éves), akinek látszólag nem Fonda mondandójával kell foglalkoznia, hanem arra figyel, hogy ezekre a nyilvánvalóan bölcs szavakra hogyan reagál a tejfelesszájú, és bizonyára roppant szemtelen Freida Pinto. A többiek tényleg csak azért maradtak a kép második felében, hogy kellően dagályos és festményszerű legyen a kompozíció.

Oszd meg másokkal is!
Mustra