no

Így hordjon virágmintát az ősszel!

Így szeptember elején már nagyjából tisztában vagyunk vele, hogy melyek azok az alapdarabok, amik trendinek számítanak majd a hűvös időszakban. A vagányabb, rossz hangulatot árasztó grunge stílus mellől jó pár szezon óta nem kopik ki a romantikus virágminta sem, amit idén nemcsak a nyáron, hanem télen is bátran viselhetünk.

A télies virágmintákat már felfedezték az A-listás hírességek stylistjai is, virágos Dior ruhában pózolt nemrég Jennifer Aniston legújabb filmje, a Családi Üzelmek londoni premierjén, Florence Welch pedig egy díjátadóra érkezett kék-fekete virágos designerruhában – írja a graziadaily.co.uk. Kim Kardashian még állapotosan vett fel egy öreg hölgy kanapéjára emlékeztető hosszú, combtőig sliccelt Prada ruhát a Met gálára.

A legnevesebb divatházak 2013-as őszi/téli kollekcióit bemutató divathéten is felbukkant a virágminta, Riccardo Tisci, a Givenchy vezetőtervezője fodros ruháira és bőrkabátjaira is rátette a romantikus printet, míg a Saint Laurent kifutóján inkább a kótyagosabb virágok és szakadt harisnyák voltak a jellemzőek. Maria Grazia Chiuri és Pier Paolo Piccioli, a Valentino ház designerei pedig dekadens hímzésekkel és iskoláslány gallérral párosították a nőies motívumot, amit egyébként idén a férfiak is bátran viselhetnek.

Természetesen a hazai fast-fashion üzletek is készültek virágmintákkal az őszi szezonra. A Zarában egy csipkés aljú virágos ruha 13.995 forintba kerül, a Mangóban egy rózsákkal díszített miniszoknyáért 15.760 forintot kérnek. A H&M-ben egy egyrészes ruha 9990 forintba, a Stradivariusban egy spagettipántos darab 9995 forintba kerül. Nézze meg a galériában, hogy hogyan viselik a virágmintát a hírességek és mi kapható a trendből a hazai üzletekben!

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra