no

A legszürreálisabb celeb-párharc múlt hétről

Az idei MTV Video Music Awards (továbbiakban VMA) az igénytelenkedő Miley Cyrus-on kívül is tartogatott meglepetéseket - már ami a ruhákat illeti. Rutinos Dívány-olvasóként megszokhatta már, hogy a hetet mindig Ki viselte jobban?! bejegyzéssel kezdjük, ez az esemény pedig kiváló alapanyag volt, hogy kiválasszuk az e heti versenyzőket.

Coco Rocha már szerepelt ebben a rovatban nem is olyan régen, igaz, akkor az Ungaro-ruháját viselő manökennel csapott össze, most viszont Katy Perry választotta ugyanazt a szerelést, amit anno a The Face modellkereső verseny egyik modell-házigazdája. Az annyira ronda, hogy már majdnem szép Versace-nadrágot sikerült két versenyzőnek is magára öltenie, egyikük Grimes volt és - a rovatban első férfi szereplő - 2Chainz. A végére pedig tartogatunk egy kis humort is, ne maradjon le!

Katy Perry vs. Coco Rocha

Kin mutat jobban a leopárdos ruha?

Elég sok dolog történik azon az Ungaro-ruhán, amit Katy Perry választott a múlt héten megrendezésre kerülő VMA-n. A leopárdmintás ruha felső részére aranyozott pillangók szálltak, a feltűnő leopárdmintát pedig kicsit még közönségesebbé teszi a felsliccelt szoknyarész és a borzalmas fogékszer. Az énekesnő kicsit bevállalósabb volt, mint Rocha: a ruhája is csak térdig ért és a kivágásnak köszönhetően többet mutatott a combjaiból, mint a modell. Lófarkat, számos fülbevalót és gyűrűt viselt, lábaira pedig magas sarkú szandál került.

Coco Rocha úgy gondolta, ha lúd, legyen kövér: mintás ruhájához geometriai formákkal tarkított magas sarkú bokacsizmát vett fel, lenyalt haját hátul ő is összefogta, ujjaira pedig a lepkékkel passzoló gyűrűk kerültek. Az előnytelen ruha talán Rochán kevésbé közönséges, mint Perry, de döntsön ön!

Grimes vs. 2Chainz

Ha giccs, akkor

Nem mondanánk erre a Versace-nadrágra sem azt, hogy diszkrét, sem azt, hogy könnyen kombinálható. Nagy valószínűséggel ennek tudatában volt Grimes és 2Chainz is, hiszen mindketten ezt választották a VMA-s megjelenésükre és úgy gondolták, hogy a számos női magazinban olvasható tanáccsal – azaz, ha egy feltűnő ruhadarabot viselünk, a többi kiegészítőnk/ruhadarabunk legyen visszafogott – ellentétben ők inkább túlzásokba esnek.

Grimes kígyómintás felsőrésszel borított tornacipőt vett fel a barokkos nadrághoz, felülre pedig egy fekete topot, könyökvédőt és az óriási aranyfukszhoz tökéletesen passzoló, applikált fekete bőrkarkötőt. Hogy "tökéletes" legyen az összhatás, a haját összefogta és nyolcszög alakú napszemüveget viselt. 2Chainz szintén nem volt szégyenlős: pikkelymintás baseball sapkája szó szerint hab volt a tortán, és a rengeteg giccses minta közt szinte el is törpült a kerületi iskolai vasgyűjtés megnyeréséhez is bőven elegendő fukszmennyiség. A nadrág mintájára rímelő melegítőfelső szerintünk remek húzás, és ön szerint?

Jessica Biel vs. Britney Spears

A csipkés ruha jobban mutat

Ez a páros bizonyos szempontból kakukktojás, ugyanis nem tökéletesen egyező, csak hasonló ruhát viselnek. Azt gondolta volna, hogy a két kép között 12 év telt el? És azt, hogy mindkét alkalommal Justin Timberlake nőjét láthatjuk a VMA-n csipkében? (Spears 2002-ben szakított Timberlake-kel, Biel 2007 óta van együtt vele.)

Spears 2001-ben viselt ezt a ruhát, akkor mindössze 19 éves volt, idén viszont, Jessica Bielhez hasonlóan ő is 31 éves. Mindketten egy teljesen átlátszó, de a fehérnemű résznek köszönhetően a lényeget takaró ruhát választottak, Biel fekete, Spears királykék színben. A színésznő a combjait is elfedte, az énekesnőt viszont ez már akkor sem zavarta, büszkén vállalta a testét. Ön szerint kin mutat jobban a sokat sejtető ruha: Jessica Bielen 2013-ban vagy Britney Spears-en 2001-ben?

Oszd meg másokkal is!
no
Érdekességek