Magyar tervezőért rajong Victoria Beckham

Nemrég bejárta a médiát Victoria Beckham Twitter posztja, melyben egyik fiát, a 12 éves Romeót mutatta be nagy lelkesedéssel mini Lagerfeldként. A "Karl Who" feliratú pólón pózoló mosolygós celebgyereket egy Milánóban élő magyar építészmérnök, Kaiser Fruzsina képzelte el a Chanel ház tervezőjeként, akinek Ghigo Style néven futó márkája 2011-óta foglalkozik személyre szabott gyerekruhákkal – írja a mirror.co.uk.

Az ötletes brand 35 – 45 euró azaz 10.445 és 13.430 forint között kapható egyedi darabjaiért nemcsak a tervezőként is sikeres focistafeleség rajong, töltött már fel Instagramjára hasonló képet Totti is Buffon is a közelmúltban.

Hogy tetszenek a hírességként ábrázolt gyerekek?

Ha ön is szeretné megtudni, hogyan nézne ki gyermeke olyan ikonikus alakként, mint Audrey Hepburn, Albert Einstein, Che Guevara, Bob Marley, Anna Wintour vagy II. Erzsébet királynő, nézze meg a galériában, mi a legújabb menőség az olasz gyerekruha divatban és szavazzon, hatásvadász bájos gyerekarcokkal betörni a piacra vagy aranyosnak találja a valahol mégis morbid ötletet?

Oszd meg másokkal is!
Mustra