Karmen Pedaru az Il Bacio di Stile reklámarca

A szeptember 9-én nyitó, Docler Holding érdekeltségébe tartozó luxusáruház, az Il Bacio di Stile saját őszi reklámkampánnyal rukkolt elő, melynek az ismert észt modell, Karmen Pedaru az arca.  Az igényes, hazai és nemzetközi női magazinokban megjelenő divatfotókon Pedaru az amerikai Tyson Ballou mellett pózol a képeket a világhírű divatfotós-duó, Mert Alas és Marcus Piggott készítette.

MM1
Il Bacio di Stile

„A kezdetektől fogva a legjobb szakemberekkel szerettünk volna együtt dolgozni, hogy a kampányfotóink a legnagyobb márkák reklámjai között is megállják a helyüket. A képek megálmodója Lele del Fabbro volt, aki az Armani-divatház kampányainak kreatív igazgatójaként olyan hírességekkel dolgozott már együtt, mint Megan Fox, Victoria és David Beckham, vagy éppen Rihanna. A célunk az volt, hogy kifinomult, mégis figyelemfelkeltő és modern képek szülessenek” – nyilatkozta Küttel Gábor, az Andrássy úton nyíló multibrand áruház marketingigazgatója.

MM6
Il Bacio di Stile

A boltban olyan tervezők termékeit találjuk majd, mint Bottega Veneta, Salvatore Ferragamo, Giorgio Armani, Tom Ford, Chloé, Lanvin, Saint Lauren Paris, Jil Sander, Céline, Valentino, Ralph Lauren Black Collection, Brunello Cucinelli, Oscar de la Renta, Donna Karan vagy Michael Kors. Pedaru és Ballou Tom Ford, Lanvin, Salvatore Ferragamo, Brioni, Oscar de la Renta és más neves divatházak legújabb kollekcióinak darabjaiban láthatóak.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek