A divatikonoknál végleg elgurult a gyógyszer

Három extrém hülyehír követte egymást a Fashionistán, a Jezebelen és a Daily Mailen: amikor megláttuk a Dolce & Gabbana designerruhákban futó Anna Dello Russót simán csak elképedtünk, aztán jött a Vogue a teljesen értelmezhetetlen piknikes tanácsával, amin már hangosan röhögtünk, a kegyelemdöfést meg Rachel Zoe adta meg gyereke nyaralásra vitt gardróbjának Instagramos képével. Nézze meg a folytatásban ön is, mit gondol a világról az, aki Elefántcsont toronyban él!

Menő kifutós designerruhában sportolni?

Kezdjük Dello Russóval: még talán emlékszik rá, ő az a futóbolondnak tűnő furcsa asszony, aki giccses bizsukat tervezett a H&M-nek tavaly és a reklám kedvéért még egy kisfilmben is lejáratta magát. A japán Vogue főszerkesztőjéről Andrea Incontri tervező készített képet az Instagramra, melyen azt látjuk, hogy Anna Dello Russo egy másik street style ikonnal, Giovanna Battagliával kocog egy kellemes tengerparton.

Így megy futni egy stílusikon
Így megy futni egy stílusikonInstagram/ Andrea Incontri

Ez még nem meglepő, de az már szinte felkavaró, hogy a pink New Balance futócipő mellé (aminél trendibb jelenleg nincs a világon, még a Nike Free se nyomja le) egy teljes kifutós Dolce & Gabbana szettet rántott magára az asszony. A 2013-as tavaszi-nyái kollekció darabjai egyértelműen nem sportolásra valók, valószínűleg baromi kényelmetlenek is, és bár szinte biztos, hogy Dello Russo nem fizetett értük, drágák. Még az egyébként stílusáról híres Giovanna Battalglia és kibírta a futást egyszerű sportruhákban, vajon Dello Russo miért nem?

A designer-szett közelebbről
A designer-szett közelebbrőlInstagram/ Andrea Incontri

Valószínűleg azért, mert elég jómódú ahhoz, hogy bármit megtehessen, és ezt meg is akarja mutatni. Vagy nincsenek őszinte barátai, így nincs senki, aki rászóljon, hogy ez már kínos. A Fashionista is tippelget kicsit, szerintük az lehet a megoldás, hogy elutazott nyaralni, és elfelejtett edzőcuccot vinni, de a futást nem akarta kihagyni. Vagy így támogatja az adócsalás miatt hisztiző Dolce & Gabbanát. Talán nem is futni ment, csak viccel. Vagy biztos volt benne, hogy megállítja pár street style fotós, és nem akart volna unalmas edzőruhában pózolni. Sose tudjuk meg az igazat, ahogy azt se, mit szóltak a tisztítósok a büdösre izzadt Dolce & Gabbana együttes láttán.

Menő százezres selyemsálból reggelizni?

A brit Vogue szerkesztősége biztos büszke a japán főszerkesztőasszony húzására, ők se csinálhatták volna jobban! Vagyis de: írtak egy cikket, amiben azt ajánlják, hogy reggelinket egy Hermés kendőbe csavarva vigyük magunkkal, úgy még jobban fog esni. Szó szerint: „A reggeli a nap legfontosabb étkezése. Miért nem köt egy Hermés kendőből egy kis szatyorkát, és tölti meg bátran édes, vajassüteményekkel?”

Ezt tanácsolja a brit Vogue. Szuper.
Ezt tanácsolja a brit Vogue. Szuper.

Köszönjük a tippet, biztos mindenkinek van kéznél egy designer selyemsálja, amit össze szeretne morzsázni és zsírpacázni. A tanács nem csak minket háborít fel a világnak ezen a felén, a brit és amerikai média is kiakadt rajta miután egy szemvüles lány posztolta Twitteren a képet. A Vogue egyelőre még nem reagált, kíváncsiak vagyunk, mégis mit tud majd erre mondani? Egyébként egy kis Hermés selyemkendő csak 135 euro, azaz 40 ezer forint, de aki Anna Dello Russói magasságokra vágyik, mindenképp szerez a reggelijének egy kasmír és selyem keverék kendőt 875 euróért, 261 ezer forintért.

Hermés kendő a márka francia webshopjában...
Hermés kendő a márka francia webshopjában...

Menő a hatalmas gyerekgardrób?

Hasonlóan szimpatikus Rachel Zoe stylist húzása, akinek nincs jobb dolga, mint 2 éves kisfiát különféle ruhákba öltöztetni. Ez nem csak az ő kedvenc hobbija, van más is, aki megteheti, hogy mindent megvegyen a gyereknek.

Melyik a legnagyobb hülyeség?

A celebek stylistjaként elhíresült Zoe kisfia nyaralásra elvitt ruhatárát posztolta Instagramra, mely, lássuk be, még egy felnőtt nőnek is sok lenne. „Sky felkészül Hamptonsra és New York-ra #csomagolunk”. Minek egy kétévesnek hat különféle kalap például? És 10 cipő meg kiscsizma? Két hétig minden nap más cipőben parádézik a gyerek? Csizmában nyáron is, amit kinő még őszig? Miért? Ja, persze, azért mert az anyjának ez a hobbija. Meg az, hogy a gyerekruhákat a Ralph Laurennél, Stella McCartneynál és a Guccinál szerezze be.

Hogy a kisfiú mennyire élvezi ezt a sok öltözést, nem tudjuk, Zoe biztos nagyon – meg az irigyei is, akik beszólogathatnak neki, de az ő dolga, minek posztolja Instagramra a képeit. Ha mégis döntenie kéne, melyik a legfölöslegesebb luxus a felsorolt három közül, melyikre voksolna? A designerruhában futásra, a Hermés sálból evésre, vagy a gyerek ruhatárára?

A kis Skyler nyaralós gardróbja. Kéne?
A kis Skyler nyaralós gardróbja. Kéne?
Oszd meg másokkal is!
Mustra