Palvin Barbara a hetvenes éveket idézi őszi kampányával

Palvin Barbarát idén nem csak a Gas szemelte ki 2013-as őszi/téli kampányarcának, hanem a Kanye Westtel és a Carharttal is kollaboráló francia márka, az A.P.C. is. A magyar modell – akinek egyértelműen a szemére helyezték a hangsúlyt a fotózásnál – Jan Aeberharddal mutatja be a brand hetvenes évek hangulatát idéző, franciásan sikkes darabjait; retro pulóvereit, bársony nadrágait, arany felsőit illetve különböző kiegészítőket, mint a boka pántos szandált és kígyóbőr táskákat.

A minimalista stílusáról és egyszerű mintáiról ismert A.P.C. idei hirdetését Walter Pfeiffer fotózta, a divatanyag stylistja pedig Suzanne Koller volt – írja a myfacehunter.com. Palvin a képeken valahogy öregebbnek tűnik koránál (de minimum másnaposnak) a pixeles, szürke padlós fotók hangulata is borzalmas.

A fiatal modell emellett a River Islandnek is dolgozott idén, a márka már kiszellőztetett egy szürke garbóban pózolós képet, amit várhatóan több is követ majd a közeljövőben. A River Islanddal való munka egyik érdekessége, hogy egy évvel ezelőtt éppen Mihalik Enikő Rubik-kockázott Ellen Von Unwerth jó hangulatú kampányképein. Nézze meg a galériában, hogy mutat Palvin Barbara visszafogott, felnőttes darabokban!

Oszd meg másokkal is!
Mustra