no

Egymilliós ruhában csapnak össze a hírességek

Újra hétfő van, ami nem jelenthet mást, mint hogy újra olyan celebeket mutatunk önnek, akik kis időeltéréssel ugyan, de hasonló ruhában jelentek meg egy-egy eseményen. Amikor előre sejthetően a divattal foglalkozó oldalak ízekre szedik az öltözékeiket, nem hibázhatnak és sokszor a biztonságnak borsos ára van: Alexa Chung és Fan Bingbing például - igaz eltérő színben, de - a Valentino divatháztól választott ruhája 3 ezer fontba, tehát több mint egymillió forintba került.

Persze a világ egyik legkeresettebb stylistjának ez a pénz nem okoz gondot és az sem kizárt, hogy az eseményre ajándékként kapta a ruhakölteményt. E heti válogatásunkba bekerült még Demi Moore és Bruce Willis lánya, Rumer Willis is, aki egyik fellépésén viselt egy hippi életérzésbe hajló ruhát - pontosan azt, amit Hilary Duff is kinézett magának. Ki viselte jobban? A döntés ismét az ön kezében van!

Rumer Willis vs. Hilary Duff

Kinek áll jobban a fesztiválszerelés?

A sztárszülők gyermeke éppen saját koncertjéről távozik, ahol támogatásként jelen volt édesanyja, Demi Moore is. Nem is csoda, hogy Willis nem vette annyira komolyra a szettjét és inkább egy hippi vonalba illő összeállítást választott magának. A mintás ruha és a cowboy csizma remekül mutatnak együtt, akár fesztiválra is tökéletes, a világoskék dzseki vészhelyzet esetére, a kistáska és a kalap csak erősítik ezt hatást.

Hilary Duffot az utcán kapták el hasonló ruhában, ő is bokacsizmával viselte. Willis-hez hasonlóan nem aprózta el a kiegészítőket: több gyűrű, karkötő is került a kezére, nyakában pedig egy aranyláncot viselt. A kör alakú oversize napszemüvege a nyár egyik kedvence és Duff fejformájához tökéletesen passzol.

Zoe Saldana vs. Liberty Ross

A kagyló formájú szoknya jobban tetszik

Zoe Saldanának és Liberty Ross-nak is ugyanaz a kagyló formájú szoknya tetszett meg, de szerencsére nem kellett összeveszniük, ugyanis előbbinek a pink, utóbbinak a fekete színű darab keltette fel a figyelmét.

Saldana a már-már fukszia színbe hajló szaténos hatású szoknyát pink-arany csillogós hosszú ujjú felsővel vette fel, lábaira metálosan csillogó magas sarkú cipő került, körmei pedig fekete manikűrt kaptak. Arany ékszereket (fülbevalót és számos gyűrűt) viselt, haját pedig feltűzte, hogy jobban érvényesülhessen a felső nyakrésze.

Habár Liberty Ross a fekete mellett tette le a voksát, ő is egy csillogó felsőt választott, méghozzá kék színben. A ruhára egy öv is került, ami nekünk kicsit egy biciklibelső érzetét kelti, de nem annyira zavaró. A feltűzött haj itt is inkább a ruhára terelte a figyelmet, a körmökre nude szín került, a lábakra pedig fekete magas sarkú cipőt húzott Ross.

Alexa Chung vs. Fan Bingbing

A Valentino-ruhát jobban viselte

A poszt elején említett egymilliós ruha (szerencsés) viselője Alexa Chung és Fan Bingbing voltak, de míg a stylist-modell az almazöld szoknyarésszel rendelkezőt választotta, addig Fan Bingbingnek a rózsaszín aljú tetszett. Ha önnek van felesleges egymillió forintja, ide kattintva beszerezheti a ruhát. A 42-es méretűek sajnos most pórul jártak: az ő esetükben várólistás a termék.

Alexa Chung minden kiegészítőjét az övhöz választotta: a táskája és a magas sarkú cipője is fekete színű volt. Az ékszereket nem vitte túlzásba, csupán két gyűrűt és egy decens fülbevalót viselt. Fan Bingbing egy TV show-ban viselte a Valentino-ruhát, ő egy átlátszó felsőrésszel rendelkező nude platformos magas sarkút választott. Az ékszereket tekintve ő is a kevesebb=több elvet vallotta, csupán gyűrűket viselt. Önnek melyik verzióban vagy kin tetszik jobban a ruha? Kíváncsiak vagyunk!

Oszd meg másokkal is!
no
Mustra