A hét legrosszabbul öltözött női melltartót villantanak

Legutóbb Kristen Stewart volt a hét legrosszabbul öltözött celebe, ő lábait tette csipkés nadrágban közszemlére – önöknek sem tetszett a márkás szett. Most három olyan celebnőt mutatunk, akik az elmúlt héten melltartójukat mutatták meg a világnak, ráadásul direkt. A mindig csinos Diane Kruger teljesen érthetetlenül fogott mellé egy kivágott ruhával, Ashley Tisdale kagylókkal díszített koktélruhája tíz éve is kínos lett volna, Lady Gaga meg csak hozza a szokásos formáját. Részletek a folytatásban!

Diane Kruger egy kaliforniai sajtóturnén villantott fekete melltartót fekete ruhája áttetsző, csontszínű felső betoldása alól. A visszafogott ruhához egyáltalán nem passzolt a melltartót láttató kivágás, és a mintás anyagú melltartó se, de talán a rosszul fésült frizura és az unott arckifejezés még kínosabbá teszi a farmerban csinos színésznő megjelenését. Az apácadresszt idéző Antonio Berardi ruha egyébként tökéletesen illik az idei vallásos trendbe, csak a mellrészét kéne kicsit átalakítani, hogy hordható legyen...

Ashley Tisdale is egy áttetsző ruhával küzdötte be magát a hét legrosszabbul öltözöttei közé a Huffington Poston: a kék koktélruha felső részére kagylókat és tengeri csillagokat hímeztek, a csicsás hímzés alól pedig egy sportos fazonú fekete melltartó néz vissza ránk. Az egyszerre idétlen és ízléstelen szettet Tisdale egy fekete bokacsizmával fejelte meg, ami egy nyári eseményre semmiképp sem megfelelő viselet, egy ilyen hableányos ruhácskával főleg melléfogás.

Ki a legrosszabbul öltözött?

Még Tisdale-nél is hülyébben öltözött fel Lady Gaga, akitől már megszokhattuk, hogy mindig meg tud lepni, úgy is, ha épp a teljesen natúr, sminktelen stílust nyomatja. Sminket nem is viselt a július végi jótékonysági esten, csak egy furcsa, hentesmellényt idéző, földet söprő bőrruhát és egy fekete, csipkés melltartót. Meg rengeteg tetoválást. Akárhogy is nézzük, túl sok egyszerre a kivágott bőr, a csipkemelltartó és a több áttetsző betoldás. Ön szerint ki választott legrosszabbul az elmúlt napokban? A konzervatív stílusú Kruger a széles vállú apácaruhával, Ashley Tisdale a kagylós borzalommal, vagy Lady Gaga a darkos hentesruhával? Szavazzon a hét legrosszabbul öltözöttjére!

Oszd meg másokkal is!
Mustra